20140624

Σχολή για ιερόδουλες!

«Και τώρα δουλειά» το μότο για το πανεπιστήμιο του... σεξ!
Εργαστήρι… για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, άνοιξε στην πόλη Βαλένθια της Ισπανίας!

Μάλιστα, όσοι ή όσες γραφτούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, εκτός από θεωρητικά μαθήματα, και… πρακτικά.

Με δίδακτρα μόλις 100 ευρώ, το προσωπικό της σχολής υπόσχεται να αποκαλύψει στους αυριανούς επαγγελματίες του σεξ όλα τα μυστικά και να τους βγάλει στην αγορά εργασίας έτοιμους.

Στη συγκεκριμένη σχολή υπάρχουν οι καλύτερες καθηγήτριες που θα διδάξουν την τέχνη του σεξ στους αυριανούς επαγγελματίες.

Ένα από τα..υποχρεωτικά μαθήματα είναι οι αρχές του Kama Sutra, όπου οι μαθήτριες μαθαίνουν τις καλύτερες στάσεις.

Επίσης, έχει συμπεριλάβει στα σεμινάρια και το μάθημα «πώς χειριζόμαστε τα ερωτικά βοηθήματα».

Αυτά ως προς τα πρακτικά μαθήματα.

Τα θεωρητικά επικεντρώνονται σε βασικά των δημοσίων σχέσεων, του marketing και του styling, αλλά και στην υπογράμμιση της σημασίας που έχει η εχεμύθεια.

Με όλα τα παραπάνω εφόδια και το χαρτί της αποφοίτησης, το επόμενο βήμα είναι η ανεύρεση πελατών, αφού και το μότο της σχολής είναι «Trabaja Ya!», που σημαίνει «Και τώρα δουλειά!».

Ήδη 95 άτομα έχουν εγγραφεί στα μαθήματα, ωστόσο η σχολή απειλείται με «λουκέτο» αφού ακτιβιστικές οργανώσεις εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους και αντιτίθενται στη λειτουργία της,υποστηρίζοντας ότι προάγει την πορνεία ως εύκολη λύση σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Από την πλευρά τους ωστόσο, οι αρμόδιες αρχές και οι εισαγγελείς δηλώνουν ότι δεν έχουν λόγο να παρέμβουν, αφού από νομικής απόψεως η σχολή είναι καθαρή, ούτε έχουν διαπιστωθεί περιπτώσεις μαστροπείας, αλλά όλοι οι μαθητές πηγαίνουν οικειοθελώς.