20120807

Δηλητηρίασαν στις φυλακές τον Αφγανό, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε για μια κάμερα


Ο Αφγανός που συνελήφθη ως ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας του άτυχου πατέρα, ο οποίος πριν δυο χρόνια ετοιμαζόταν να πάει την ετοιμόγεννη...γυναίκα του στο νοσοκομείο, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ύστερα από μια απόπειρα δολοφονίας μέσα στις φυλακές.

Ειδικότερα, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς κατανάλωσε καρπούζι που περιείχε… χλωρίνη. Από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν αποπειράθηκε να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, ή έφαγε το ποτισμένο με καυστικό υγρό φρούτο εν αγνοία του.

Το έγκλημα είχε γίνει στις 10 Μαΐου 2010 στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, όταν οι δράστες εντόπισαν το 44χρονο θύμα να πηγαίνει να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, όπου θα γεννούσε δεύτερο παιδί τους. Γι’ αυτό είχε μόλις αγοράσει την κάμερα ώστε να καταγράψει τις πρώτες στιγμές της ζωής του νεογέννητου και οι δράστες την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί 120 ευρώ![Protothema]