20120807

Γυμνά μοντέλα με σούσι

Φαγητό πάνω σε... ανθρώπινα σώματα.
Ποιος χρειάζεται πιάτα όταν υπάρχουν γυμνά μοντέλα πάνω στα οποία μπορεί κάποιος να φάει;

Αυτό σκέφτηκε ένα αμφιλεγόμενο εστιατόριο στο Μαϊάμι και προκειμένου να πληρώνει για το πλύσιμο πιάτων προτίμησε να πληρώνει μοντέλα, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες του να φάνε το σούσι τους απευθείας πάνω από τα γυμνά σώματά τους.

Βέβαια αυτό το παράξενο σερβίρισμα κοστίζει κάτι παραπάνω και για το φαγητό πάνω σε γυμνό σώμα οι πελάτες καταβάλλουν 500 ευρώ.

Οι θαμώνες μπορούν να παραγγείλουν σούσι και σασίμι στο Catalina Hotel & Beach Club's Kung Fu Kitchen and Sushi- ποσότητα αρκετή για να φάνε 15 άνθρωποι- και η ιαπωνική κουζίνα έρχεται τοποθετημένη σε στρατηγικά σημεία κατά μήκος του σώματος του «μοντέλου».

«Βασικά τρως πάνω σε ένα γυμνό γυναικείο σώμα», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nathan Lieberman. «Απευθύνεται κυρίως σε γκρουπ, μπάτσελορ πάρτι και πάρτι γενεθλίων», προσθέτει.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως μέχρι στιγμής το εστιατόριο δεν έχει απευθυνθεί σε πραγματικά μοντέλα, αλλά, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το προσωπικό που είναι ούτως ή άλλως καλλίγραμμο, έχει προθυμοποιηθεί να γδυθεί και να ξαπλώσει στο τραπέζι για ένα επιπλέον ποσό.

Μάλιστα σε ένα γυναικείο μπάτσελορ πάρτι χρησιμοποιήθηκε ένας σουσι σεφ. [newsbeast]

Δείτε τις φωτογραφίες