20120807

Αποκλείει τον ξυλοδαρμό του “δράκου” ο ιατροδικαστής

Ανυπόστατοι αποδείχτηκαν κατά τον ιατροδικαστή οι ισχυρισμοί του 21χρονου Πακιστανού πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού...
από ειδικό φρουρό του τμήματος ασφαλείας Ερμούπολης στη Σύρο και διανομέα φαγητού… 

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με το syrostoday.gr, αναφέρει μονάχα κάποιες μικρές εκδορές και εκχυμώσεις οι οποίες πέραν του ότι ήταν ελαφρές, έδειχναν και παλιότερες χρονικά σε σχέση με τη στιγμή που καταγγέλθηκε ότι χτυπήθηκε.

Οι δύο ομοεθνείς συγκρατούμενοί του ανακρίθηκαν για τα όσα κατήγγειλε και αρνήθηκαν το συμβάν, ενώ και οι κάμερες ασφαλείας δεν κατέγραψαν το παραμικρό.
Μετά την έκθεση του ιατροδικαστή, που απέδειξε το αβάσιμο των ισχυρισμών του, αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δύο άνδρες με εντολή εισαγγελέα.

Στο μεταξύ κανένας δικηγόρος δεν δέχεται να αναλάβει την υπεράσπιση του, με τους δικηγόρους να παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο από τον αυτοπάγγελτο διορισμό τους ως συνήγοροι υπεράσπισης του “δράκου” της Πάρου.


Οι αστυνομικές αρχές του νησιού παίρνουν δρακόντεια μέτρα ώστε να αποφευχθεί το παραμικρό επεισόδιο και σήμερα Τρίτη 7/8, ο 21χρονος Πακιστανός θα βρεθεί μπροστά από τον ανακριτή.
Όσον αφορά την υγεία της μικρής Μυρτούς, οι θεράποντες γιατροί του Αττικού Νοσοκομείου επισημαίνουν πως είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή.[mychannel]