20120807

6 σημάδια που δείχνουν ότι η γυναίκα που έχεις απέναντί σου σε θέλει!


Εντόπισε τα σωστά σήματα που εκπέμπει κατά τη διάρκεια ενός δείπνου και θα ικανοποιηθείς πολύ περισσότερο απ' ό,τι ο ουρανίσκος σου...
«Τα ρομαντικά γεύματα είναι ιδανικά για πολύ δυναμικές ανταλλαγές ερωτοτροπιών» υποστηρίζει... η Heather T. Remoff, συγγραφέας του Sexual Choice.

«Οι γυναίκες πετάνε ζωτικής σημασίας ενδείξεις κατά τη διάρκεια ενός γεύματος - πιάσ' τες και το επιδόρπιο θα το φας στο σπίτι της». Ο οδηγός σου:

Έχεις την προσοχή της
Αν κάθεται αντικριστά στον τοίχο, σημαίνει ότι θέλει να κάνει focus σε σένα, οπότε δώσ' της κάτι να κοιτάει. «Οι γυναίκες έχουν μεγάλο ταλέντο στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος» μας λέει ο David Givens, συγγραφέας του Love Signals. Αφησε να φανεί η αυτοπεποίθηση και η αρρενωπότητά σου έχοντας ανοιχτές τις παλάμες ή δείχνοντας τα μεγάλα σου δάχτυλα. Αν επιλέξει να βλέπει το χώρο, κοίτα τη στα μάτια.

Σε σκουπίζει
Αν το ποτό ή το νερό πέσει πάνω σου ή αν ρίξεις κατά λάθος το πιρούνι στο παντελόνι σου, δες την αντίδρασή της. «Αν απομακρυνθεί, νιώσει ντροπή ή δεν κάνει τίποτα, καταπνίγει τα μητρικά ένστικτά της για ένα λόγο: δεν νιώθει καθόλου κοντά με σένα» λέει ο Givens. Αν προσφέρει τη βοήθειά της, τότε μικρά σωματίδια της χημείας σας κάνουν πάρτι στον αέρα. Ασε τη να κάνει τη δουλειά της, για να δυναμώσει το αίσθημα οικειότητας για σένα.

Δοκιμάζει το φιλέτο σου
Πρόσφερέ της ένα κομμάτι από το παγιάρ σου. Αν πάρει το πιρούνι από το χέρι σου και ακουμπήσει το κρέας στο πιάτο της, πάτα φρένο, Καζανόβα. «Οταν της δίνεις μία μπουκιά, κοίταξέ τη στα μάτια και πλησίασε αργά το πιρούνι στο στόμα της» συμβουλεύει η Sandor Gardos, σεξολόγος και συνιδιοκτήτρια του mypleasure.com. Ετσι δεν μπορεί να σου αρνηθεί. Τρίποντο βάζεις αν σου προσφέρει κι εκείνη λίγο από το δικό της πιάτο.

Χρησιμοποιεί κομπλιμέντα για να πιάσει συζήτηση
Οι γυναίκες ψοφάνε για μία καλή κουβέντα, αλλά στο πρώτο ραντεβού περιόρισε τα κομπλιμέντα σου στα ρούχα της και τα κοσμήματά της. «Πέρασε πολλή ώρα μπροστά στον καθρέφτη για να είναι έτσι όπως είναι απόψε το βράδυ μαζί σου και θα εκτιμήσει βαθιά την προσοχή που θα δώσεις στις λεπτομέρειες πάνω της» λέει ο Givens.

Σε ψήνει
Πέτα της μία ερώτηση εκεί που δεν το περιμένει -για τους Βάσκους εξτρεμιστές ή κάτι πιο εύκολο (π.χ. για την πενταήμερη)- και δες πού θα οδηγήσει. «Αν βρει τρόπο να σου το γυρίσει, είναι καλό σημάδι» υποστηρίζει η Gardos. Για τις γυναίκες, τα πρώτα ραντεβού λειτουργούν ανιχνευτικά, οπότε απάντησε σε κάθε προσωπική ερώτηση προσεκτικά και προσπάθησε να αποφύγεις τις νάρκες. Δεν είναι χαζή.

Παίζει με το death-by-chocolate κέικ της
Στριφογυρνάει το κουτάλι μες στη σοκολάτα, κλείνει τα μάτια κάθε φορά που βάζει λίγο κέικ στο στόμα ή μήπως κάθε φορά που σκουπίζεται τρίβει το ύφασμα της πετσέτας; «Αυτό σημαίνει ότι εκτιμά την αισθησιακή, ηδονική πλευρά της ζωής» λέει η Gardos. «Αφησέ τη να το απολαύσει και θα το απολαύσεις κι εσύ» συμπληρώνει η Laura Corn, συγγραφέας του 101 Nights of Grrreat Sex.[menshealth.gr]