20131106

Δείτε τη δίαιτα που ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου!

Πώς διατηρείται σε φόρμα; Ποια δίαιτα ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου;


«Κατά καιρούς είχα απευθυνθεί σε διαιτολόγους και είναι αλήθεια ότι έβλεπα αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά. 

Και αποκάλυψε στο Shape μυστικά της δίαιτάς της: « Λοιπόν, έχω μειώσει πάρα πολύ το ψωμί και, πλέον, τρώω μόνο βιολογικό. Το βρίσκεις παντού, υπάρχει και στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και διατίθεται σε διάφορες γεύσεις. Επίσης, πίνω πολύ πράσινο τσάι. Είναι συνήθεια ετών.

Παίρνω φακελάκια συνήθως από το φαρμακείο (γιατί εκεί βρίσκω αυτά που περιέχουν κι άλλα βότανα, όπως η βαλεριάνα) και το πίνω ζεστό αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Η διαφορά που έχω δει στην κατακράτηση, την κυτταρίτιδα και το πρήξιμο είναι μεγάλη.

Το καλό με το πράσινο τσάι είναι ότι, όταν δεν έχεις τη δυνατότητα μες στην ημέρα να το φτιάχνεις ή δε σου αρέσει πολύ η γεύση του, μπορείς να παίρνεις εκχύλισμα από το φαρμακείο. Πίνεις 10 σταγόνες κάθε πρωί. Το έχω δοκιμάσει».

Και τόνισε: Δ»ιαφωνώ με το ότι η υγιεινή διατροφή ή η διατρο¬φή που κάνεις για να χάσεις βάρος είναι άνοστη. Για παράδειγμα, εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αλάτι, προτιμώ όμως αυτό που έχει λιγότερο νάτριο, δεν μπορώ να ζή¬σω χωρίς σοκολάτα, θα φάω όμως τη μαύ¬ρη, ίσως δε φάω μια τεράστια σοκολατίνα, αλλά θα φάω μία γκοφρέτα σοκολάτας.

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς λάδι, αλλά χρη¬σιμοποιώ λιγότερο, δεν επιλέγω το μπαλ¬σάμικο, αλλά βάζω μηλόξιδο που είναι και αποτοξινωτικό. Θέλω να μου αρέσει το φαγητό μου. Αν έπρεπε να τρώω άνοστα για να είμαι λεπτή, δε θα τα κατάφερνα».