20131106

Ελένη Μενεγάκη: Θα παρουσιάσει το νέο «Greek Idol»;

Το «Greek Idol» επιστρέφει στη βραδινή ζώνη του Alpha, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».


Για τη θέση της παρουσιάστριας του τρίτου κύκλου του επιτυχημένου talent show, μάλιστα, ο Alpha σκέφτεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. 

 Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι παρά το γεγονός ότι οι φήμες έχουν συνδέσει την 44χρονη παρουσιάστρια πολλές φορές με projects της βραδινής ζώνης, εκείνη δεν έχει πει το «ναι» σε καμία από τις προτάσεις των καναλιών που συνεργάστηκε στην 20χρονη πορεία της στην τηλεόραση - με μοναδική εξαίρεση την παρουσίαση του Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1.
Όσο για το project που τώρα φαίνεται να προτείνεται στην Ελένη Μενεγάκη: Μετά τον πρώτο του κύκλο στο Mega ως «Pop Idol», από τον οποίο έγινε γνωστή η Τάμτα, το «Greek Idol» επέστρεψε τον Φεβρουάριο του 2011 στον Alpha με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, στην επάνοδό της μετά από απουσία ετών από την τηλεόραση και με κριτική επιτροπή τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τη Μάρω Θεοδωράκη και τον Κώστα Καπετανίδη. Το show σημείωσε επιτυχία και έτσι πήρε το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν με την ίδια παρουσιάστρια, αλλά διαφοροποιημένη κριτική επιτροπή η οποία απαρτιζόταν από τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Κώστα Καπετανίδη και την Έλλη Κοκκίνου. [yupiii]