20131106

Ο απίστευτος εφιάλτης διάσημης ηθοποιού με γυναίκα που την παρενοχλεί!

Απίστευτο αλλά αληθινό. Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ η οποία είχε καταγγείλει πριν από λίγο καιρό πως μία Γερμανίδα υπήκοος την παρενοχλεί,... βρέθηκε να είναι εκείνη που θα πρέπει βάσει δικαστικής απόφασης να μείνει μακριά από την συγκεκριμένη γυναίκα.
Ο λόγος για την άλλοτε σταρ του Baywatch, Alexandra Paul η οποία καταδικάστηκε ύστερα από δίκη για ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Nicole Albrecht. 

Πρόκειται για μία γυναίκα που το 2011 εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί με τον 8χρονο αδελφό της έξω από την πόρτα της διάσημης ηθοποιού στο Pacific Palisades. Στην πρώτη αυτή επαφή τους,η Γερμανίδα της ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του σπιτιού της και η ηθοποιός από ευγένεια δεν αρνήθηκε. 

Λίγο καιρό αργότερα, η Nicole εμφανίστηκε με ένα δώρο προς την Alexandra θέλοντας να την ευχαριστήσει για την φιλοξενία της. Αλλά δεν ήταν το τέλος της σχέσης τους αυτό. Όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός, η Nicoleαπέκτησε εμμονή μαζί της αφού εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά της τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Και σαν να μην έφταναν οι επισκέψεις στο σπίτι της ηθοποιού, η Nicole άρχισε να επισκέπτεται την Alexandra και στο γυμναστήριο και στο κολυμβητήριο. 

Μετά από αυτό, η ηθοποιός και ο σύζυγός της ζήτησαν από το δικαστήριο και κατάφεραν να πάρουν περιοριστικά μέτρα για τη Nicole ώστε να τους αφήσει στην ησυχία τους. Τελικά, οι δύο γυναίκες κατέληξαν σε ένα δωμάτιο με διαμεσολαβητή όπου και συμφώνησαν να μείνουν μακριά η μία από την άλλη. Μόνο που από τον περασμένο Οκτώβριο οι δύο γυναίκες άρχισαν και πάλι να συναντιούνται στην πισίνα του κολυμβητηρίου. 

Η ηθοποιός έγινε έξαλλη και είπε στη Nicole ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Η Nicole όμως δεν έμεινε εκεί αλλά με τη σειρά της έγινε έξαλλη λέγοντας στην Alexandra ότι είναι εγγεγραμμένο μέλος του κολυμβητηρίου και ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να της στερεί την χαλάρωσή της εκεί. 

Έτσι, κατέφυγε με τη σειρά της στο δικαστήριο και κατάφερε να κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά τα οποία απαγορευόταν στην διάσημη ηθοποιό να παρενοχλεί, εκφοβίζει, επιτίθεται, καταδιώκει, απειλεί ή κακοποιεί την Γερμανίδα υπήκοο. Σε απάντηση, η Alexandra κατέθεσε τα ίδια ασφαλιστικά μέτρα ώστε να απαλλαγεί μία και καλή από την γυναίκα που έκανε κόλαση τη ζωή της. [gossip tv]