20131106

"Ντροπή και αίσχος για το video της δολοφονίας" - Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του Γ.Φουντούλη στο facebook

Το ξέσπασμα του Λάμπρου Φουντούλη για την προβολή του video της εν ψυχρώ δολοφονίας του γιου του Γιώργου Φουντούλη και του...
Μάνου Καπελώνη εξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, είναι συγκλονιστικό. 

Δείτε το οργισμένο μήνυμα που ανήρτησε o τραγικός πατέρας στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Το video του θανάτου που καταγράφει καρέ καρέ την άνανδρη δολοφονία των 2 παλικαριών και τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα, έχει παίξει από χθες σε όλα τα κανάλια, είτε με μπλερ όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα είτε δίχως αυτό και έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Κάποιοι ελάχιστοι επέλεξαν να μη το αναπάραγουν, να μη δείξουν αυτές τις σκηνές φρίκης. Ωστόσο αυτοί ήταν λίγοι, πολύ λίγοι...
"Ντροπή και αίσχος σε όσους το δείχνουν, ντροπή και στον αλήτη που το έδωσε"

Η προβολή αυτού του video προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πατέρα του Γιώργου Φουντούλη. Ο κύριος Λάμπρος Φουντούλης στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε:

"Που είναι το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο;
Ντροπή σε όλα τα κανάλια που δείχνουν ξανά και ξανά το βιντεο της άνανδρης δολοφονίας του Γιώργου μας. Ντροπή και στον αλήτη που το έδωσε.

Σε τι εξυπηρετούσε αυτή η πράξη; Για να μας φαρμακώνουν ακόμη περισσότερο εμάς τους γονείς του; Ντροπή και αίσχος. Οι τύψεις να βασανίζουν μέρα νύχτα όλους όσους μεταχειρίζονται τέτοια μέσα για την τηλεθέαση με σκοπό το βρώμικο κέρδος".