20121228

Αυτή είναι η κοπέλα που βίασαν και έκαψαν τα κτήνη!

Ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις προσλαμβάνει  η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της νεαρής γυναίκας στην Ξάνθη,...
καθώς αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας και ο αδελφός της ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή που καιγόταν ήταν η 34χρονη κοπέλα!

Μάλιστα, δεν είχαν καν αντιληφθεί ότι στις φλόγες που είχαν τυλίξει  δυο μηχανάκια βρίσκονταν ένα ανθρώπινο σώμα και ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο! 

Κάποιοι γείτονες διέκριναν την ανθρώπινη σιλουέτα και άρχισαν να φωνάζουν, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν ακούσει λίγο νωρίτερα τα τα ουρλιαχτά της.


Μόνο τότε οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας είδαν τα κλειδιά της στην είσοδο της οικοδομής και υποψιάστηκαν τη φρικτή αλήθεια. Κάλεσαν την 34χρονη στο κινητό της, αλλά εκείνη δεν απαντούσε και τότε βεβαιώθηκαν ότι ήταν εκείνη που καιγόταν κάτω από το πατρικό της!


Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας είναι σοκαρισμένος, ενώ έκανε λόγο για ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας.

Η 34χρονη γυναίκα και κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης, έπεσε θύμα όχι απλά βιασμού, αλλά άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ φέρει στα γεννητικά της όργανα δύο τομές οι οποίες έγιναν με άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια ο ή οι δολοφόνοι τις προκάλεσαν βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις και λίγο πριν ξεψυχήσει την περιέλουσαν με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι και την έκαψαν ζωντανή.

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχειά που οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ίσως πρόκειται για έγκλημα πάθους…


Πάντως, η εκδοχή ότι ο δολοφόνος είχε χτυπήσει την κοπέλα και την  είχε κάνει να χάσει τις αισθήσεις της πριν ξεκινήσει το φρικτό του έργο, αποκτά  μεγαλύτερη πιθανότητα από το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται  πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία  της πόλης και όλο και κάποιος  θα άκουγε τις φωνές ή την  πάλη της μαζί του. Ωστόσο, οι  μόνοι ήχοι που ξύπνησαν τους  γείτονες, ήταν οι κραυγές της  άτυχης 34χρονης όταν καιγόταν ζωντανή! Τότε, όμως, ο δράστης  είχε ήδη εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί στηρίζουν πολλά στην κατάθεση της φίλης του θύματος, που διασκέδαζαν μαζί και την αποχαιρέτησε δύο στενά πριν από το σπίτι της για να πάει στο δικό της. 


Στόχος τους είναι να εξακριβώσουν αν κάποιος ή κάποιοι παρενοχλούσαν την 34χρονη κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους ή αν είχαν εντοπίσει κάποιον να τις παρακολουθεί καθώς επέστρεφαν στα σπίτια τους. Η νεκροτομή θα δείξει πιθανότατα το DNA του δολοφόνου, αν ο βιασμός της άτυχης γυναίκας είχε ολοκληρωθεί. 

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι λίγες μόνο ημέρες πριν από τη δολοφονία της, η κοπέλα είχε αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα ασπρόμαυρο σκίτσο με φόντο μια νεκροκεφαλή…