20121228

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/12


Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και...
όσο περνάει από το χέρι της ζεσταίνει το κλίμα τρατάροντας δίπλες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και ποικίλα εδέσματα, κατά προτίμηση home – made ή φτιαγμένα με κάποια παραδοσιακή συνταγή. Το σπίτι γίνεται ο χώρος που θα δράσετε, θα διασκεδάσετε αλλά και θα... στριμωχτείτε, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσκλητοι επισκέπτες, ενώ παρά τις όποιες καλές προθέσεις, δεν αποκλείεται κάποια περιουσιακά ή οικογενειακά θέματα να σκιάσουν για λίγο την εορταστική ατμόσφαιρα

ΚΡΙΟΣ 
«Στην κούνια της αγάπης»
Μμμ, κάτι σας έχει σπάσει τη μύτη και δεν σκέφτεστε καν να του αντισταθείτε, καθώς ποιός λέει όχι στην αγκαλιά της μαμάς ή μιας που τη θυμίζει. Πολλοί, αν και ασυνήθιστο, θα αναλάβετε ένα ρόλο πιο τρυφερό και αγαπησιάρικο που θα δώσει χαρά σε οικεία σας πρόσωπα. Συγχρόνως, μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα διοχετευθεί σε ομαδικές δραστηριότητες και φιλικές συναναστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Ξανά παιδί»
Το τηλέφωνο χτυπά και η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο παππούς σας μιλάνε, σας ρωτάνε, σας προσκαλούνε και εσείς απαντάτε, αναβιώνοντας συγχρόνως στιγμές που ήσασταν παιδί. Πολύ πιθανόν να περάσετε κάποια βόλτα από το πατρικό σας ή να κάνετε κάποια εξυπηρέτηση σε κάποιο πολύ στενό συγγενή. Με τον Άρη στον Υδροχόο επαγγελματικά δεν έχετε καιρό για χάσιμο, οι εξελίξεις τρέχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Το λογαριασμό παρακαλώ»
Με τα χέρια γεμάτα δώρα, ψώνια και τσάντες με υλικά για τις γιορτινές ετοιμασίες είστε σήμερα. Ίσως λάβετε κάποιο χρηματικό ή άλλο δώρο από γονείς, στενούς συγγενείς ή πολύ οικεία πρόσωπα. Συγχρόνως, θα έχετε πρόταση για μια μακρινή διαδρομή που, αν και κάτι θα σας προβληματίζει, θα σας έλκει και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Επιπλέον, η ερωτική ζωή φωτίζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Από την εποχή της προγιαγιάς»
Σήμερα τηρείτε κάποια έθιμα που έχουν περάσει από γενιά – γενιά και συγχρόνως έρχεστε πιο κοντά με το παιδί που κουβαλάτε μέσα σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους γίνονται πιο ενδιαφέρουσες ενώ πολύ πιθανόν έτσι ξαφνικά να αναπτυχθεί ένα παράφορο πάθος. Συγχρόνως, αλλοίμονο σε αυτόν που θα σας θυμώσει αυτήν την εποχή, η εκδίκηση θα είναι ένα πιάτο που θα φάτε κρύο.

ΛΕΩΝ 
«Η φαντασία σας καλπάζει»
Είστε αλλεργικοί στη μιζέρια και ό, τι μαύρο, άραχνο και παλιό σας δημιουργεί αποστροφή. Προτιμάτε σήμερα να ονειροπολείτε, να θυμάστε παρελθοντικές στιγμές και να αναζητάτε το άπιαστο και το ιδεατό, ιδιαίτερα όσον αφορά στην οικογενειακή ζωή παρά να μελαγχολείτε. Ο Άρης στον Υδροχόο έρχεται με διάθεση να «εξαγνίσει» κάποιες σχέσεις και να εισάγει νέα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Όλοι μαζί»
Σήμερα, αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη την στήριξη φίλων ή μιας ομάδας προσώπων που είναι ή μοιάζει οικογένεια σας. Πολύ πιθανόν να συνδεθείτε πιο στενά με κάποιο πρόσωπο ενώ ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε κάποιους στόχους ή προσδοκίες που σχετίζονται με τους στενούς συγγενείς. Ο έρωτας αποτελεί σταθερή αξία στη ζωή σας και συγχρόνως το στήριγμα σας.

ΖΥΓΟΣ
«Πάμε πακέτο»
Σήμερα, χουχουλιάζετε δίπλα στο τζάκι της επαγγελματικής σας επιτυχίας και έρχεστε πιο κοντά με άτομα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανέλιξη, την πρόοδο και την καταξίωσή σας. Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη ενώ απρόβλεπτα γεγονότα, εκπλήξεις και πειράματα ανανεώνουν την αισθηματική ζωή. Ίσως κάνετε κάποιο ταξιδάκι αναψυχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Είμαστε διαφορετικοί»
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο νιώθετε μια εσωτερική αισιοδοξία η οποία εξωτερικεύεται στον τρόπο που επικοινωνείτε και έρχεστε σε επαφή με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να ξεφύγετε λιγάκι από τον οικονομικό προϋπολογισμό σας, όμως όχι πολύ, όσο πατά η γάτα! Συγχρόνως, ο Άρης φέρνει προκλήσεις στο χώρο του σπιτιού, καθώς και μια τάση ανεξαρτητοποίησής σας από ενέργειες κοντινών συγγενών.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Εύρηκα»
Σήμερα παθιάζεστε όσον αφορά σε θέματα που είχαν συμβεί στην παιδική σας ηλικία ή σχετικά με γονείς και στενούς συγγενείς. Συγχρόνως, έχετε την ανάγκη να αποκρύψετε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας ή να επενδύσετε σε άτομα που νιώθετε συμπάθεια ή οικειότητα. Όποιος ψάχνει, βρίσκει και με τον Άρη στον Υδροχόο αυτά που θα ανακαλύψετε σχετίζονται με αδέρφια, ξαδέλφια και κοντινά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Αγάπη μου»
Η σχέση με το έτερο σας ήμισυ γίνεται προτεραιότητά σας, καθώς καθοδηγείστε από μια εσωτερική επιθυμία να νιώσετε αγάπη, ενδιαφέρον, φροντίδα και ζεστασιά. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να μεταβάλουν ή να ανατρέψουν κάποια σχέδια σας. Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο σας δίνει όλη την ενέργεια, τη δύναμη και το φως που χρειάζεστε για να πραγματώσετε τα βαθύτερα αιτήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Δεν έχω καιρό για χάσιμο»
Πολύ πιθανόν με άτομα με τα οποία εργάζεστε να περάσετε τόσο χρόνο μαζί που να τα νιώσετε το ίδιο ή και περισσότερο οικεία από την οικογένεια σας. Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο δεν κρατιέστε για αλλαγές και ανανέωση. Συγχρόνως, ζητήματα σχέσεων συνεχίζουν να σας απασχολούν, χωρίς ωστόσο να το κατανοείτε ή να το παραδέχεστε, αφού τα αγνοείτε ή τα παραγκωνίζετε.

ΙΧΘYΕΣ 
«Μέσα»
Ο ελεύθερος χρόνος σας αφιερώνεται σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την εσωτερική σας ηρεμία ή μπορούν να γίνουν με άλλα μέλη της οικογένεια σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια εκδρομή σε ένα μέρος που νιώθετε πολύ κοντινό ενώ οι φίλοι θα αποτελέσουν το έναυσμα για να κάνετε κάτι που αγαπάτε. Οικονομικά, ίσως να αισθανθείτε ότι κάποιες καταστάσεις φεύγουν από τον έλεγχο σας.[astrology]