20121228

Κρήτη: Οι κλέφτες έκαναν... δώρο 10.000 ευρώ στους μελλόνυμφους!

Επιλεκτικοί ... κατά λάθος οι διαρρήκτες!
Επιλεκτικοί ... χωρίς να το ξέρουν, αποδείχθηκαν οι "ποντικοί" που την παραμονή των Χριστουγέννων διέρρηξαν σπίτι στην Επισκοπή Πεδιάδος και έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά.

Για κακή τύχη των διαρρηκτών, αλλά για καλή τύχη των θυμάτων ... δεν πήραν παρά μόλις λίγα μετρητά, αφήνοντας "τα πολλά" που προορίζονται για το τραπέζι γάμου!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, όλα συνέβησαν τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων, οπότε το σπίτι στην Επισκοπή άδειασε, καθώς σύσσωμη η οικογένεια επισκέφθηκε συγγενικό σπίτι. Στο σπίτι, όμως, η πεθερά είχε φυλάξει τα κοσμήματα του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί το ερχόμενο Σάββατο, καθώς και περίπου 11.000 ευρώ, με τα οποία θα πλήρωναν το τραπέζι του γάμου.

Οι "ποντικοί" μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν και άρπαξαν τα κοσμήματα, αλλά από τα μετρητά πήραν μόνο ... 1.000 ευρώ! Η πεθερά, άθελά της, εξαπάτησε τους διαρρήκτες, "χωρίζοντας" τα χρήματα σε δύο φακέλους. Ο ένας περιείχε τα 1.000 ευρώ και ο δεύτερος περίπου 10.000 ευρώ ακόμη. Οι διαρρήκτες, βιαστικοί όπως προφανώς ήταν, βρήκαν τον ένα φάκελο με τα 1.000 ευρώ, δε σκέφτηκαν όμως ότι υπήρχε ... κι άλλος φάκελος!

Μέσα στην ατυχία του, το ζευγάρι στάθηκε τυχερό, καθώς μπορεί τα κοσμήματα να έκαναν φτερά, ωστόσο το τραπέζι του γάμου "σώθηκε" από την απροσεξία των "ποντικών"!

Ωστόσο στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός, καθώς τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων είναι πολύ συχνά. Πρόσφατα άγνωστοι διέρρηξαν αποθήκη στο χωριό κι άρπαξαν ένα ελαιραβδιστικό που είχε φυλάξει στην αποθήκη ο ιδιοκτήτης του. [newsbomb]