20121228

Δείτε ποιοι εξαπατούσαν τους ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο εκ των τριών συλληφθέντων, μέλη εγκληματικής ομάδας,...
που εξαπατούσαν ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, τα τρία άτομα αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά από τους ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι συγγενικά τους πρόσωπα νοσηλεύονται με σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρήζουν χειρουργικής επέμβασης για την οποία έπρεπε να πληρώσουν.

Πρόκειται για τους:

(Α) ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Νικολάου και της Σεβαστοζαχαρούλας

(Β) ΚΑΜΤΣΗΣ Αντώνιος του Θωμά και της Ελευθερίας.

Η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων των προαναφερομένων, καθώς και των φωτογραφιών τους κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων, την εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και ειδικότερα των ευάλωτων και ανίσχυρων ηλικιωμένων, καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388355 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.[newsbomb]