20121207

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/12


Γενικό προφίλ
Σήμερα το κλειδί των εξελίξεων θα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους. Η Σελήνη στο Ζυγό αναδεικνύει τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου ζητούνται οι κατάλληλες λύσεις και προσεγγίσεις.
Το «εμείς» προηγείται του «εγώ» κι αν κάποιοι δεν το καταλάβουν, τότε θα προβλήματα... θα περισσέψουν!
ΚΡΙΟΣ 
«Εγώ και εσύ»
Η μέρα είναι αφιερωμένη στο σύντροφο αλλά και σε δραστηριότητες στις οποίες ενώνετε τις δυνάμεις σας μαζί με τους άλλους. Ίσως με κάποιους διαφέρετε, όμως αυτό δεν αναιρεί ότι τους έχετε αδυναμία. Επιπλέον, ίσως συμμετάσχετε σε κάποια έκπληξη ή κάποια κίνηση που απαιτεί να κινηθείτε αθόρυβα. Το ερωτικό πάθος θα είναι παρόν όλη την ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Η επιτυχία σας ανήκει»
Σήμερα, θα κάνετε κάποιες επαφές ή συμφωνίες οι οποίες συν τοις άλλοις θα έχουν ως συνέπεια να αλλάξετε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, το γεγονός όμως ότι γίνεται για καλό σκοπό θα σας αποζημιώσει. Πολλοί από εσάς θα λάβετε κάποια πρόσκληση για κάποιο ρεβεγιόν ή εορταστική εκδήλωση. Πολύ πιθανόν να σας επιστραφεί ένα οικονομικό ποσό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Με τα χέρια ενωμένα»
Σήμερα, μπαίνετε στο βαγόνι του έρωτα και κάνετε ένα όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι. Συγχρόνως, θα έχετε διάθεση για παιχνίδια, ευχάριστες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Πολύ πιθανόν κάποιο χόμπι δικό σας ή κάποιου άλλου να σας ενώσει μαζί του. Η καθημερινότητα γίνεται πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα, εξαιτίας ανθρώπων που έρχονται ή επανέρχονται στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Σας περιμένω»
Το πριν και το μετά σχέσεων και συζεύξεων που έχουν αφήσει το σημάδι τους ανεξίτηλο στη καρδιά σας κοιτάτε σήμερα. Συγχρόνως, θα θελήσετε να ευχαριστήσετε συγγενείς και κοντινά σας πρόσωπα, κάνοντας κάποιες προετοιμασίες για τις γιορτές. Πολύ πιθανόν, το σπίτι να αποτελέσει εστία χαράς ενώ ίσως ο έρωτας σας κλείσει με υπονοούμενο το μάτι.

ΛΕΩΝ 
«Ατελείωτη διαδρομή»
Η μέρα ευνοεί ρομαντικές βόλτες, ερωτικά βαλς, όμορφα μηνύματα και φέρνει χαρούμενες ειδήσεις. Πολύ πιθανόν, σήμερα να μην σας ενδιαφέρει να πιάσετε στεριά αλλά να ταξιδεύετε συνεχώς μιας και περνάτε τόσο ωραία που δε θέλετε να τελειώσει. Συγχρόνως, ίσως κάποιοι βρουν την ευκαιρία για να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους για κάποιες συνήθειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Χαλάλι σου»
Βάζετε το χέρι στην τσέπη αλλά αυτό δεν σας ενοχλεί καθόλου είτε γιατί είναι για ένα πρόσωπο που αγαπάτε είτε γιατί αυτό που αγοράζετε τα αξίζει τα λεφτά του. Συγχρόνως, μέσα από κάποια σχέση ή συμφωνία ίσως έχετε κάποιο οικονομικό όφελος ενώ δεν αποκλείεται το μεγαλύτερο κέρδος να είναι η ίδια η σχέση ή ο δεσμός που δημιουργείται μεταξύ εσάς και κάποιου άλλου.

ΖΥΓΟΣ
«Χαίρομαι»
Σήμερα, γιορτάζετε την ομορφιά, χαίρεστε τον έρωτα και δείχνετε αγάπη και καλοσύνη. Σε ό, τι κάνετε θα συνοδεύεστε από συναισθήματα χαράς και ένα χαμόγελο ευτυχίας. Δεν θα κατεβάσετε το βλέμμα πουθενά, αντίθετα θα κοιτάτε στα μάτια τον άλλο και θα νιώθετε ικανοποιημένοι για το ποιοί είστε. Πολλοί από εσάς θα κερδίσετε την αποδοχή κάποιου σημαντικού άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Τίποτα δεν σας ξεφεύγει»
Καταλαβαίνετε με μεγάλη ευκολία τη συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας και αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα στο πώς θα χειριστείτε σήμερα κάποιες καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς θα κρύψετε την αισθηματική σας ζωή ενώ κάποιοι ίσως ντραπείτε για κάτι αλλά αρνηθείτε να το παραδεχτείτε σε κάποιον άλλο. Σε κάποια ταξίδια ίσως παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Σίγουρο αποτέλεσμα»
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία των στόχων σας, καθώς έχετε την ευγενική χορηγία ανθρώπων που γνωρίζουν πώς να πετυχαίνουν. Πολλοί από εσάς θα συναντήσετε φίλους, άλλοι θα βγείτε και άλλοι θα παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις μιας λέσχης ή ενός συλλόγου. Προσέξετε μην προτρέξετε και πείτε πράγματα που μετά δεν θα ξέρετε πώς να τα μαζέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Άρωμα αγάπης»
Πολύ πιθανόν να συμμετάσχετε σε ένα κοινωνικό γεγονός που θα γιορτάσει την αγάπη ενώ η καλοσύνη σας προς κάποιους θα αναγνωριστεί από πρόσωπα που εκτιμάτε ή σέβεστε. Ίσως κάποιες ιδέες σας παρεξηγηθούν από φίλους είτε γιατί δεν μπορούν να πιάσουν τα βαθύτερα νοήματα τους είτε γιατί είναι τόσο πολύπλοκες που δεν μπορεί εύκολα κάποιος να τις κατανοήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Αυθεντικότητα»
Με τη Σελήνη στο Ζυγό ένας αέρας χαράς και ευτυχίας διαπνέει τις συζητήσεις και τις επαφές σας. Πολλοί από εσάς ίσως μιλήσετε για ζητήματα που σχετίζονται με ανώτερη μόρφωση, ηθική ή το εξωτερικό. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε ταλέντα που σχετίζονται με αντικείμενα όπως η αρχαιολογία, η ψυχολογία, η έρευνα και συναφή.

ΙΧΘYΕΣ 
«Είμαι εδώ για σένα»
Σήμερα, ίσως έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που νιώθουν μόνα, προσφέροντάς τους την συντροφιά, την αγάπη αλλά και τις συμβουλές και τις απόψεις σας για σοβαρά θέματα που τους απασχολούν. Πολλοί θα έχετε την τάση να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας, κάνοντας μια κίνηση ματ που οι άλλοι δεν θα περιμένουν αλλά αναμφισβήτητα θα σας ωφελήσει.[astrology]