20121207

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/12

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στην Παρθένο ακολουθεί... πιστά το ωράριο της μέχρι αργά το απόγευμα και έπειτα αναχωρεί για το ζώδιο του Ζυγού.
Οι πρωινές ώρες λοιπόν φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα που απαιτούν σχολαστικότητα, ακρίβεια και σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμά τους θα κριθεί από το πόσο προνοητικοί θα είστε. Τα εργασιακά και τα διατροφικά είναι στην κορυφή της ατζέντας. Όμως, το βραδάκι έρχεται με τη φιλοδοξία να αφήσετε στην άκρη τα πρακτικά θέματα και να ασχοληθείτε με ευγενείς σκοπούς, αισθηματικά συμβόλαια και συμβουλές ομορφιάς με δυο βασικές λέξεις να συνθέτουν τη μελωδία της αποψινής νύχτας «για χάρη...» και «μαζί».
ΚΡΙΟΣ 
«Σαν καλοκαρδισμένο ρολόι»
Η μέρα ξεκινά με διάθεση για προσφορά, δουλειά και εργασίες ρουτίνας. Από το βράδυ, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία να πλησιάσετε τους άλλους, να έρθετε κοντά τους, να τους προσεγγίσετε και σε κάποιες περιπτώσεις να τους ανταγωνιστείτε, διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την περίσσεια αδρεναλίνη που κυλά στο αίμα σας. Συγχρόνως, στον επαγγελματικό τομέα ίσως συγκρουστείτε με «τους τύπους, τα πρέπει και τα μη». Οι γεννημένοι του 1987 θα βάλετε κάποια έξτρα χρήματα στο πορτοφόλι σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Να το φάω αυτό;»
Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το αφιερώνετε σε κάτι ψυχαγωγικό και χρήσιμο ταυτόχρονα. Με την είσοδο της Σελήνη στο Ζυγό από το βράδυ, θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στη διατροφή και τη δουλειά σας ενώ κάποιοι ίσως έχετε εργασία για το σπίτι. Σε συναισθηματικό επίπεδο βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι που χρειάζεται να αφήσετε κάτι πίσω σας, να το αποχαιρετήσετε και να προχωρήσετε. Πρόκληση; Έχετε το τσαγανό να το πετύχετε. Οι γεννημένοι του 1973 θα βγείτε κερδισμένοι από επαφές με άτομα του εξωτερικού.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Double fashion»
Οι διπλές καταστάσεις σας αρέσουν. Σήμερα, από τη μια θα έχετε το ρόλο του οικιακού βοηθού ή της οικονόμου στο σπίτι και από την άλλη θα ετοιμάζεστε για ρομαντικές βόλτες και βραδινά ερωτικά τετ – α –τετ. Οι σχέσεις με κάποιους συναδέλφους βελτιώνονται ενώ ίσως τους συστήσετε κάποιο ειδικό ή γνωστό για ένα θέμα που τους απασχολεί. Κάποιες οικονομικές τρύπες θα βουλόσουν και κάποιες άλλες θα ανοίξουν. Οι γεννημένοι του 1980 θα διεισδύετε στα μυστικά αρχεία της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Κρατάτε σημειώσεις»
Σήμερα, είτε θα βάλετε το μυαλό σας σε τάξη είτε θα πάρετε κάποιο μάθημα στη μεγάλη αίθουσα του σχολείου που λέγεται ζωή. Συγχρόνως μετακινήσεις, τηλεφωνήματα και σούρτα – φέρτα ίσως αποτελέσουν ένα τόσο δα μικρό πονοκέφαλο. Από το βράδυ, η οικογένεια γίνεται προτεραιότητά σας και πολύ πιθανόν να φτιάξετε κάποιο γιορτινό γλυκό. Οι γεννημένοι του 1959 θα κάνετε ετοιμασίες για κάποια γιορτή.

ΛΕΩΝ 
«Επιστημονική ανάλυση»
Τη θεραπεία στην αφραγκία αναζητείτε σήμερα και που ξέρετε μπορείτε και να τη βρείτε. Επιπλέον, ίσως κάνετε κάποιες μετακινήσεις για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας ή καθαρά πρακτικά θέματα. Από το βράδυ, λαμβάνετε μηνύματα, ανταλλάσετε ευχές και ερωτικά ραβασάκια. Στο χώρο του σπιτιού υπάρχει μια γλυκεία ατμόσφαιρα που σας επιτρέπει να ξεχνάτε σοβαρά προβλήματα. Οι γεννημένοι του 1981 θα έχετε την αποδοχή των άλλων για ένα επαγγελματικό project.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Στην τρίχα»
Καθαρισμό δοντιών, απολύμανση στόματος, μανικιούρ, πεντικιούρ και τόνωση του ανοσοποιητικού με προϊόντα τη φύσης περιλαμβάνει, συν τοις άλλοις, το σημερινό σας πρόγραμμα και θα φροντίσετε να το τηρήσετε κατά γράμμα. Από το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο που σημαίνει ότι θα θελήσετε να φέρετε ισορροπία τόσο στο ισοζύγιο των οικονομικών σας όσο και των αισθηματικών σας. Οι γεννημένοι του 1970 θα κάνετε κάποιο πάρτι.

ΖΥΓΟΣ
«Κόκκινη κάρτα»
Σήμερα, απορροφιέστε στη δουλειά και έτσι αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε πρόσωπα που έχουν κάνει πολλά... φάουλ. Επιπλέον, ίσως αισθανθείτε την επιθυμία να προσφέρετε σε πρόσωπα που κρίνετε ότι έχουν την ανάγκη ή την αρωγής σας. Από το βράδυ, αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα αλλιώς και να δείχνετε διατεθειμένοι να γυρίσετε σελίδα στα παλιά. Οι γεννημένοι του 1976 θα δυσκολευτείτε να πάρετε την έγκριση της οικογένειάς σας για κάτι που σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν ξεφεύγετε πόντο»
Οι στόχοι σας είναι συγκεκριμένοι και εργάζεστε σχολαστικά για να τους πετύχετε. Συγχρόνως, ίσως συμβουλέψετε φίλους και γνωστούς για ζητήματα που αφορούν την υγεία, την εργασία ή την καθημερινότητά τους. Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό από το βράδυ δείχνει ότι θα έχετε έντονα την ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα και ευχάριστα. Οι γεννημένοι του 1988 θα αντιληφθείτε ότι κάποια κοντινά πρόσωπα έχουν το πράσινο φως από κάποιο σημαντικό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Work alcoholic»
Η δουλειά αποτελεί το κλειδί για να εξελιχθείτε και να πετύχετε τόσο σε υλικό όσο και πνευματικό επίπεδο. Παράλληλα, αφεντικά, πεθερικά και γονείς ίσως σήμερα γίνουν κάπως στριφνοί ή περίεργοι. Από το βράδυ, η επιθυμία να βρεθείτε με φίλους ή να πάτε θέατρο και γενικώς να συμμετέχετε στα δρώμενα της πόλης θα είναι πιο έντονη. Ίσως να παρακάμψετε κάποια συναισθηματικά σας πρέπει. Οι γεννημένοι του 1975 θα ανταλλάξετε κάποια μυστικά μηνύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Πως τα περνάς στα ξένα;»
Η μέρα ευνοεί επαφές με πρόσωπα που μένουν μακριά και συζητήσεις για εργασιακά θέματα. Συγχρόνως, ίσως κάνετε κάποια μετακίνηση ή ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση από κάποιο συνεργάτη. Το βράδυ θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο κοινωνικό σας προφίλ ή έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάτε και συγχρόνως αισθάνεστε ότι σας εκτιμούν. Οι γεννημένοι του 1977 θα ξεκαθαρίσετε τα όρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Μεταξύ μας»
Κάποιες οικονομικές συμφωνίες ίσως έχουν κάποιους όρους με μικρά γράμματα που είναι καλό να διαβάσετε ενώ κάποιες από αυτές θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να κρύψετε κάτι από το σύντροφο σας ή κάποιο συνέταιρο. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό ευνοεί την επικοινωνία και τις ευχάριστες διαδρομές, ωστόσο ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να μην σας αφήνει να κοιμηθείτε. Οι γεννημένοι του 1960 ίσως εμπλακείτε σε κάποιο οικονομικό ή συναισθηματικό σκάνδαλο.

ΙΧΘYΕΣ 
«Πελάτες μου...»
Αρκετές φορές σήμερα θα μπείτε στη θέση του άλλου και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς νιώθει και τι επιδιώκει. Επιπλέον, ίσως κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες λάβουν χώρα ενώ πολλοί θα ασχοληθείτε έντονα με τις ανάγκες της πελατεία σας. Το βράδυ θα ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή ενώ θα δείτε τη θετική πλευρά κάποιων μακροχρόνιων ζητημάτων. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως αναλάβετε δράση για ένα ζήτημα που αφορά την παρέα σας.[astrology]