20121108

E. Μενεγάκη: Η φωτογράφισή της το 1998 στο Down Town που άναψε... ΦΩΤΙΕΣ!!!! (Φωτογραφίες)

Η Ελένη Μενεγάκη σε μία από τις πιο αισθησιακές της φωτογραφίσεις, πριν από 14 χρόνια, μέσα στο ίδιο της το σπίτι!
Δείτε με πόσο νάζι και στυλ ποζάρει στον κήπο δίπλα στην πισίνα, η Ελληνίδα "Μπάρμπι" εκείνης της εποχής, όπως την αποκαλεί η Χριστίνα Πολίτη...
Τις φωτογραφίες ανέβασε η δημοσιογράφος στο προσωπικό της blog christinapoliti και είναι ένα ακόμη ιστορικό υλικό από το πλούσιο φωτογραφικό της αρχείο...
Το καλοκαίρι του 1998, συνάντησα την ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, (Ελληνίδα μπάρμπι την αποκαλούσαμε τότε – προ Δούκισσαs Νομικού) για το ”DOWNTOWN”. H συνέντευξη και η φωτογράφιση είχε γίνει στο σπίτι της στη Γλυφάδα.


Η Ολυμπία Κρασαγάκη τη φωτογράφισε φυσικά – είχαμε γίνει αχτύπητο ντουέτο και μάστερς της ωραιοποίησης σπιτιών για να “κάνουν House&Garden”. Είχα και το γιο μου παντα μαζί το Νίκο που έκανε και χαρακτηριστικά παιδικά σχόλια.
Η Ελένη είχε όλη την κολεξιόν Ζήνας και την προέτρεπα να ποζάρει πιο ”ζουζουνιάρικα”! Μου είχε κάνει εντύπωση πόσο ωραία και ζουμερή έδειχνε όντας φυσική και άβαφη. Μιλούσε με νάζι, είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και ετοίμαζε τις διακοπές της στη Χαλκιδική,στο εξοχικό που μόλις είχε αγοράσει.


Μου είχε φτιάξει καφέ, λεγοντάς μου χαρακτηριστικά: ”Κάνω τον ωραιότερο καπουτσίνο του κόσμου. Πρωινό καφέ σερβίρω, αν δεν κάνω και τον καλύτερο, θα γίνουμε ρεζίλι”. Το σπίτι της, ένα φωτεινό διαμέρισμα σε μια ροζ πολυκατοικία με πισίνα, είχε κλασικά έπιπλα “μαμαδέ”.
Μπλε σκούροι καναπέδες με ..damasque ύφασμα, μια μεγάλη βιτρίνα με ασημικά, εικόνες και μία συλλογή από ποτηράκια του λικέρ. Η τραπεζαρία γυάλινη με μια τεράστια ασημένια σουπιέρα, δώρο του τότε αφεντικού της, Μίνου Κυριακού.
Η κουζίνα είχε κίτρινες κουρτίνες, ενώ το υπνοδωμάτιό της ήταν ροζ, από πάνω μέχρι κάτω. Μαζί της ζούσε ο αγαπημένος της σκύλος, ο Περικλής, και ένα καναρίνι. Οι συνήθειές της ήταν ο ύπνος -που ακόμα λατρεύει- ρηλάξ και τηλεόραση.


Μου είχε μιλήσει -εκτός των άλλων- για το μόνο της άγχος: ”Να προλάβω να κάνω ένα παιδί, που τόσο πολύ το θέλω. Όλη την αδυναμία μου τη βγάζω στον εντεκάχρονο αδελφό μου”. Ευτυχώς το άγχος της δεν επαληθεύτηκε, και έκανε και ένα, και δύο, και τρία παιδιά!!
Ελενάκι σήμερα να χαίρεσαι και το γιόκα σου!