20121108

Τι συμβαίνει με το σπιτικό Βανδή - Ντέμη;

Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται και γράφονται για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαίδη και δεν ξέρεις ο έρμος τι να πρωτοπιστέψεις.

Ειδικά για την πανάκριβη έπαυλη τους στο Κεφαλάρι κι αν έχουν γραφτεί διάφορα με τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό να μιλούν με σιγουριά ότι το διάσημο ζεύγος πούλησε το σπίτι σε ξένους επενδυτές. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, ο λόγος που προχώρησαν στην πώληση ήταν οικονομικός, αφού λόγω της κρίσης Βανδή και Ντέμης δυσκολεύονταν να τα βγάλουν πέρα με τα απαγορευτικά για την εποχή λειτουργικά εξοδα του.
Για να μην πούμε, ότι κυκλοφόρησαν και κάποια άλλα δημοσιεύματα, που υποστήριζαν ότι η πώληση του σπιτιού έφερε προστριβές ανάμεσα στο ζευγαρι. Η Βανδή, έλεγαν τα δημοσιεύματα, δεν ήθελε να το πουλήσουν, ενω ο Ντέμης ναι. Άλλα πάλι δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι το ζεύγος πούλησε το σπίτι σε Λονδρέζικο γραφείο, αλλά παραμένει σε αυτό, αφού συμφώνησαν να το νοικιάζουν.
Κι εκεί που είναι έτοιμος ο εγκέφαλος σου να καεί από τις "πληροφορίες" που έρχονται, διαβάζουμε μία νέα εκδοχή στο περίφημο σήριαλ του σπιτιού. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, άτομα από το στενό τους περιβάλλον, ισχυρίζονται πως δεν εχουν πουλήσει το σπίτι, αλλά ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με γραφεία του εξωτερικού.
Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν ότι η απόφαση τους αυτή δεν οφείλεται στο γεγονός πως δεν μπορούν να το συντηρήσουν οικονομικά, αλλά επειδή υπήρχαν πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές που έκριναν σκόπιμο να τις εκμεταλλευτούν. Χμ....