20121108

Μικρά κρυφά σημάδια ότι σε θέλει πολύ !


Στα σχολικά χρόνια όταν ένα αγόρι σε ήθελε, ήταν πολύ εμφανές.
Του κρατούσες τη μπλούζα όταν έπαιζε μπάσκετ και σου ζητούσε να τα φτιάξετε και εσύ του έλεγες ναι. Και χωρίζατε στις διακοπές του καλοκαιριού. Στο κόσμο των μεγάλων πλέον, με δυσκολία καταλαβαίνει τις σκέψεις ενός άντρα. Μπορεί να σε θέλει αλλά να υπολογίζεις πως όχι. Σε αυτό το άρθρο σου δίνουμε τα μικρά αυτά σημάδια, στη συμπεριφορά του, που δείχνουν πόσο σε ποθεί κι ας μην το βλέπεις.

Έχετε δει άντρα να κάνει οτιδήποτε δηλώνει; Έτσι θα είναι και εκείνος. Για παράδειγμα θα σου λέει να μιλήσετε στις 20:00 και στις 19:59 θα έχει καλέσει για να δεί αν είσαι καλά. Μηπώς σας αρέσουν και τα concerta κλασσικής μουσικής. Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει. Θα τρελαθεί με την Άρια και την 5η σονάτα του Μπετόβεν. Όλα αυτά βέβαια για να είναι συνέχεια μαζί σας.

Μπορεί να το δείτε να κάνει 2 και 3 δουλειές, τώρα με την κρίση για να τα βγάλει περά, αλλά όταν θα έχει κάποιο κενό θα σας πιέζει να βρεθείτε. Πιστέψτε με, και μετά απο 13-14 ώρες δουλειάς, αυτός θα νιώθει να πετάει. Όταν θα συναντηθείτε θα είναι όλο χαμόγελα και θα σας κοιτάζει επίμονα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αυτό προσέξτε γιατί μπορεί να σας μαγνητίσει! 

Και πείτε μου έναν άντρα όταν είναι ερωτευμένος, ότι βλέπει τα πάντα τόσο όμορφα και δεν υπάρχει καμία ατέλεια. και λίγα κιλάκια να έχετε παραπάνω εσείς θα είστε η δική του θεά.

Επίσης:

Θα κάνει πράγματα προτού τα ζητήσεις.

Θα ψοφάει να κοιμάται μαζί.

Θα τρελαίνεται να κάνει σεξ μαζί σου ακόμα και μετά από χρόνια.

Θα σου φέρνει συχνά ένα λουλουδάκι.

Δεν θα ξεχνάει ποτέ γενέθλια, επετείους και γιορτές. Κι αν τα ξεχάσει, θα μετανοεί για το λάθος του.

Δεν είναι πολύ όμορφο όλο αυτό, που συμβαίνει. Πρός Θεού, μην του το χαλάσετε![newsnow]