20120912

Οι ατάκες εκείνου που φοβάται τις δεσμεύσεις



Στο πρώτο ραντεβού στον πρώτο μήνα, στον πρώτο χρόνο, έφαγες την ατάκα φωτιά και ήρθες στα ίσα σου.
Γιατί τον πέτυχες και πάλι τον άντρα, που θέλει- και δεν θέλει σχέση και τα μηνύματα που σου στέλνει είναι πιο μπερδεμένα κι από τον γόρδιο δεσμό.
Μήπως το αγόρι αυτό φοβάται να δεσμευτεί; Ποιές ατάκες θα σου ανοίξουν τα μάτια για να μην χάσεις τσάμπα κι άδικα το χρόνο σου;
Μήπως τα κάνουμε όλα πολύ γρήγορα; Φυσικά, το τα κάνουμε όλα γρήγορα, δεν είχε να κάνει με το πόσο γρήγορα ήθελε να σε ρίξει στο κρεβάτι και να κάνετε τα πάντα όλα! Βέβαια, όταν εσύ του έλεγες πως δεν μπορείς να ικανοποιήσεις όλες τις σεξουαλικές του ορέξεις από το πρώτο ραντεβού, τόμους επιχειρημάτων σου κατέβασε για να σε πείσει πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε το αύριο.
  
Έχω πληγωθεί στο παρελθόν, δεν ξέρω αν θέλω να περάσω τα ίδια: φοβούνται ωρέ τα παλικάρια τις δοκιμασίες; Δηλαδή επειδή έπεσε και βάρεσε το γόνατο στο ποδόσφαιρο, σταμάτησε να παίζει μπάλα. Μήπως απλά τον πλήγωσαν όταν ήταν 12 χρονών κι από τότε χρησιμοποιεί τη δικαιολογία για να μην κάνει σχέσεις;
  
Ας πάρουμε το χρόνο μας, να σκεφτούμε τι θέλουμε: ο ευγενικός τρόπος για να πάει διακοπές στη Μύκονο με την αντροπαρέα, να μην έχει τη γκρίνια σου, να πάει με όποια θέλει δίχως τύψεις κι αν δει στο γυρισμό ότι του λείπεις, να σε φωνάξει να τον μαζέψεις από το λιμάνι του Πειραιά!
  
Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει: σε ψαρώνει λοιπόν ότι όσο πιο πολύ περιμένεις να επισημοποιήσετε το δεσμό, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το μονόπετρο που θα σου χαρίσει. Ελενίτσα ξύπνα, ο Αντωνάκης δεν θα φέρει δαχτυλίδι, μεγάλο θα είναι το σοκ του χωρισμού στο τέλος.
  
Δεν έχω ξεπεράσει την πρώην μου: κι όταν λέει αυτό, εννοεί πως και όταν ήταν με την πρώην, δεν είχε ξεπεράσει την πρώην πρώην. Γενικά, στο κυνήγι των φαντασμάτων, άφησέ τον να υποδύεται μόνος τον ΓκοστΜπάστερ.
  
Νιώθω μπερδεμένος, δεν ξέρω τι θέλω αυτή τη στιγμή: που πάμε μάνα; Στο βουνό παιδί μου! Έτοιμη να σε θυσιάσει σε έχει ο καλός σου στο βωμό της εργένικης ζωής. Το ζήτημα που τίθεται είναι αν θέλεις να παίξεις το ρόλο της Ιφιγένειας (και πόσες φορές τον έχεις παίξει ήδη αυτό το ρόλο του θύματος). 

Δεν ψάχνω για σχέση αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να σε χάσω: κοινώς θέλω να είσαι η καβάντζα μου αλλά αυτό είναι ένα μπαλάκι που το πετάω σε σένα, για να μην μου ζητάς μετά σχέσεις και διακοπές μαζί.