20120912

Νίκησε την ακμή κι ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της

Καριέρα στις πασαρέλες για τη 19χρονη Βρετανή

Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος. Κι έτσι η Cassandra Bankson, που υπέφερε για χρόνια σκληρά και κοροϊδευτικά σχόλια λόγω του έντονου προβλήματος ακμής που αντιμετώπιζε, φέτος ανεβαίνει στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, κάνοντας καριέρα μοντέλου.

Η 19χρονη Cassandra έγινε διάσημη πριν από ένα χρόνο, όταν ανέβασε στο YouTube ένα δεκάλεπτο βίντεο στο οποίο έδειχνε τα τρικ που χρησιμοποιούσε στο μακιγιάζ της για να καλύψει τα σημάδια στο δέρμα της.

Αφού «νίκησε» την έντονη ακμή που την ταλαιπωρούσε χρόνια, με τη βοήθεια δερματολόγου, η νεαρή ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της και πορεύεται δυναμικά στην καριέρα της.

Για το πόσο δύσκολα πέρασε τα προηγούμενα χρόνια λόγω του προβλήματος ακμής, είναι αρκετό να σημειωθεί πως σταμάτησε το σχολείο γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τις κοροϊδίες και τα πειράγματα.

Χάρη όμως στο βίντεο στο YouTube, το οποίο έχει περισσότερα από 40 εκατομμύρια επισκέψεις, πολλά πρακτορεία μοντέλων ενδιαφέρθηκαν για εκείνη κι έτσι έπιασε δουλειά.

«Είναι σαν όνειρο που είμαι εδώ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας… Είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος από αυτό που ήμουν στο παρελθόν επειδή έχω πολλή περισσότερη αυτοπεποίθηση», δήλωσε.

Το δέρμα της έχει βελτιωθεί σε ποσοστό 70% σε σχέση με αυτό που φαίνεται στο βίντεο και όνειρο της 19χρονης είναι να λανσάρει τη δική της σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο