20120905

Ο Γιάννης και η απώλεια των 40 κιλών!

Μπορεί κάποιος να χάσει 40 κιλά μέσα σε 8 μήνες; Και όμως μπορεί, αρκεί να θέλει!
Και ο Γιάννης το ήθελε πάρα πολύ. Μπορεί να λατρεύει το φαγητό, μπορεί να ήταν η καλύτερή μου παρέα για να τρώμε ότι junk food υπήρχε στο γραφείο, αλλά τελικά ήταν να μην το πάρει σοβαρά απόφαση.

Στο παρελθόν, κατά καιρούς, όλο και ξεκίνούσε μία δίαιτα, αλλά ήταν τόσο αυστηρή, που κράταγε μέχρι το απόγευμα, άντε και την επόμενη μέρα το πολύ.

Αυτή τη φορά όμως, ήθελε να αλλάξει, όχι τα κιλά του, αλλά την ψυχολογία του. Ήθελε να αλλάξει η διάθεσή του, η αυτοπεποίθησή του. Και έτσι πήρε μεγάλες αποφάσεις.

Έφυγε για να βρει την τύχη του στην Ολλανδία ( καμία τουλίπα δεν μας έφερε πίσω και ας το είχε υποσχεθεί ) και μαζί με τις αναμνήσεις του, το twitter kαι το facebook, είπε να αφήσει και κάτι πίσω. Τα κιλά του.

Χθες, ήρθε να μας δει και από κοντά και έπαθα πλάκα από το πόσο έχει αλλάξει. Πόσο έχει ομορφύνει, πόσο έχει μικρύνει, αλλά και πόσο έχει βάλει μέσα στη ζωή του πια, την άσκηση και την θέληση για να νιώθει ο ίδιος πολύ καλύτερα.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις και αυτό που έχω να του πω, γιατί πάντα ήταν και είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί, είναι απλά μπράβο.[queen]


Πριν


Μετά