20120905

Παπαδιά: «Δεν άντεχα άλλο. Με έδερνε ο ιερέας»


Σοκάρουν οι απανωτές αποκαλύψεις για την παπαδιά ή κατά κόσμο Θεοδώρα, η οποία μαζί με τον σύντροφο της δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον ιερέα σύζυγο της.

Όπως υποστήριξε η ίδια στην απολογία της και σας μεταδώσαμε νωρίτερα, η γυναίκα δεν άντεχε τον ιερέα σύζυγό της, γιατί την έδερνε.
«Δεν άντεχα άλλο. Οι συγχωριανοί ήξεραν και δεν μιλούσαν»
Στην απολογία της φαίνεται να δήλωσε πώς δεν άντεχε άλλο την άσχημη συμπεριφορά του συζύγου της. Υποστήριξε, όπως σας είχαμε πει, ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας αυτή και τα τρία της παιδιά.
Μάλιστα, πρόσθεσε πώς αρκετοί από τους γείτονες τους γνώριζαν πολύ καλά τι συμβαίνει στο σπίτι τους και δεν μιλούσαν.
Το σχέδιο είχε ως εξής: Στην διασταύρωση των Κρεστένων η παπαδιά θα ζητούσε να σταματήσουν, για να κάνει την ανάγκη της, αφού πρώτα θα είχε στείλει μήνυμα στον σύντροφο της.
«Είχε και άλλους συντρόφους»
Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως η σχέση της με τον 41χρονο δεν ήταν η πρώτη εξωσυζυγική σχέση. Στο παρελθόν διατηρούσε και άλλους δεσμούς, σύμφωνα με δημοσιεύματα και μάλιστα με γνωστούς του ιερέα.
«Το προφίλ του ιερέα»
Σύμφωνα με δημοσίευμα ο 51χρονος ιερέας γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και πέρασε δύσκολα χρόνια. Πριν από περίπου 10 χρόνια αποφάσισε να αφήσει πίσω την ζωή που έκανε και μετακόμισε στα Πυρά Φωκίδας.
Λειτουργούσε σε τρεις εκκλησίες της περιοχής με μοναδικό σκοπό να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στον οίκο του Θεού.
Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν μάλιστα πώς είχε πολύ καλή σχέση με τα πεθερικά του, τους οποίους επισκεπτόταν συχνά με την σύζυγο του.
Πάντως το ζευγάρι, που έχει ομολογήσει την πράξη του πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.​[iliaoikonomia, Ελεύθερος Τύπος]