20120818

Αγκαλιασμένοι ξανά Στιούαρτ και Πάτινσον

Μπορεί στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Κρίστεν Στιούαρτ να βομβαρδίζει με ερωτικές επιστολές το Ρόμπερτ Πάτινσον,....
προκειμένου να τον κερδίσει πίσω, στο πανί, όμως τα πράγματα είναι ειδυλλιακά σα να μην πέρασε μια μέρα.
Η Summit Entertainment μόλις κυκλοφόρησε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πέμπτης και τελευταίας ταινίας"Twilight- Breaking Dawn 2", η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Νοεμβρίου.
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά στην ταινία...
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά στην ταινία...
Σε αυτές οι φαν θα δουν τη Μπέλα και πάλι στην αγκαλιά του Έντουαρντ και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, αφού έχει μόλις αποκτήσει την κόρη τους, Ρενεσμί.
Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα προβλήματα. Οι Βολτούρι πιστεύουν ότι το παιδί επειδή είναι μισός βρικόλακας και μισός, έχει υπερβολικά πολλές δυνάμεις και πρέπει να πεθάνει.
Ο Έντουαρντ κι η Μπέλα καλούνται να πολεμήσουν για τη μικρή τους κόρη. Σύμμαχοι στο πλευρό τους θα είναι όλοι οι βρικόλακες, οι οποίοι έρχονται από τις άκρες του κόσμου για να τη γνωρίσουν και να κατανοήσουν τις δυνάμεις της.
Ο Ρόμπερτ πού είναι;
Ο Ρόμπερτ πού είναι;
Όλα αυτά διαδραματίζονται στην ταινία, αλλά το ερώτημα που τίθεται, είναι τι θα γίνει στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας; Όχι ότι είναι η πρώτη ή τελευταία απιστία στο χώρο της σόουμπιζ, αλλά όσο να πεις η παραμυθένια εικόνα κινδυνεύει να ξεθωριάσει.
Πάντως, προς το παρόν, ο Ρόμπερτ στις πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσε για την προώθηση της νέας του ταινίας, "Cosmopolis", ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.
Από την άλλη, η Κρίστεν είναι εξαφανισμένη από προσώπου γης, ενώ δεν παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της "On The Road" στο Λονδίνο για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τα πιθανά γιουχαΐσματα από τις ορκισμένες φαν του Πάτινσον.
Για την πρεμιέρα του Νοεμβρίου, μήπως να προσλάβει περισσότερους σωματοφύλακες; Μια ιδέα λέμε γιατί συνήθως οι φαν φανατίζονται χωρίς λόγο, ξεχνώντας ότι στην πραγματικότητα οι ηθοποιοί δεν είναι οι ρόλοι που υποδύονται στον κινηματογράφο.[womenonly]