20120818

Δ. Παπαδήμα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την 16χρονη κόρη της!

Όσο κι αν δεν της φαίνεται η Δήμητρα Παπαδήμα είναι μία απόλυτα παραδοσιακή μαμά.
Με την κόρη της Θαλασσινή Μποσταντζόγλου είναι τόσο ίδιες αλλά και τόσο διαφορετικές.

Η ηθοποιός και συγγραφέας φωτογραφίζεται με την 16χρονη κόρη της για πρώτη φορά για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ!. Οι δύο γυναίκες μιλούν για την σχέση τους αλλά και για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και την συμβίωσή τους σε διαφορετικά σπίτια και μάλιστα μετά από παρότρυνση της Θαλασσινής.
papadima
Οι ομοιότητες και οι διαφορές τους
-... Ως χαρακτήρας φέρνει περισσότερο στον πατέρα της, γιατί είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Ταυτόχρονα της αρέσει να απομονώνεται, κάτι που αποζητω πολύ συχνά εγώ. Επίσης, έχει το αίσθημα της δικαιοσύνης και αν κάνει κάποιο σφάλμα θα αναλάβει την ευθύνη και θα ζητήσει συγνώμη, κάτι που χαρακτηρίζει πολύ εμένα....
-Ένα ακόμα στοιχείο που έχουμε και οι τρεις μας είναι ότι είμαστε πολύ νευρικοί άνθρωποι. Ως προς τον χαρακτήρα, πιστεύω κι εγώ ότι μοιάζω περισσότερο στον πατέρα μου γιατί είμαι πιο χαλαρός άνθρωπος. Η μητέρα μου θέλει να είναι τα πάντα στηνεντέλεια και γενικά είναι πολύ πιο οργανωμένη.

Για την πρώτη φορά που η Θαλασσινή πήγε μόνη της διακοπές

-Μου κακοφάνηκε, παρόλο που ήξερα ότι εκτός από τη φίλη της θα είναι μαζί με τον ξάδελφό της στο χωριό μας, τον Αγιόκαμπο, λίγο έξω από τη Λάρισα. Τη νύχτα πριν ταξιδέψουν, δεν κοιμήθηκα καθόλου από το άγχος. Αν ήξερα και ήξερα ότι θα είναι σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που τους γνωρίζω χρόνια τώρα, ένιωσα ότι την απχωρίζομαι. Σαν να κόπηκε τώρα ο ομφάλιος λώρος.
-Από τη στιγμή που μπήκαμε στο αυτοκίνητο και μέχρι που φτάσαμε στο χωριό μέτρησα 18 κλήσεις στο κινητό μου! Με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε πέντε λεπτά. Την πρώτη φορά με πήρε για να μας ρωτήσει αν βρήκαμε την Αττική οδό. Τη δεύτερη, κάτι άλλο θυμήθηκε... Σε κάποιες δεν απάντησα κιόλας, επειδή είχαμε δυνατά τη μουσική και δεν άκουγα το τηλέφωνο, οπότε συνέχιζε να παίρνει.. Αγχώνεται πολύ. (γελάει)

papadima
Για την απόφαση να μένουν σε διαφορετικά σπίτια με τον Γ. Μποστανζτόγλου
Πήραμε την απόφαση να μη μένουμε στο ίδιο σπίτι. Θα δούμε τι θα γίνει..... Η Θαλασσινή ήταν εκείνη που μας παρακίνησε να το κάνουμε .... Μπορεί αν είμαστε και πάλι μαζί με τον Γιάννη. Δεν υπάρχουν άντρες σαν κι αυτόν. Ο Γιάννης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Και όσο μεγαλώνει. Και όσο μεγαλώνει όπως συμβαίνει στους ανθρώπους καλής πάστας, γίνεται ακόμα καλύτερος...

-Υπήρχε μια μόνιμη ένταση μέσα στο σπίτι, οπότε τους είπα “πρέπει να κάνετε κάτι”. 

-Αυτή της η φράση ομολογώ ότι μας ταρακούνησε και τότε ήταν που πήραμε την απόφαση να μη μένουμε πια στο ίδιο σπίτι. Είναι τρία χρόνια τώρα που είμαστε χώρια και τελικά αυτό λειτούργησε θετικά στη σχέση μας γιατί οι τριβές της καθημερινότητας δεν υπάρχουν πια.


-Τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ ως οικογένεια...