20120818

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει αρετουσάριστη με μαγιό

Απόλυτα εξοικειωμένη με την ανεμελιά της ζωής στην παραλία, η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια νυχτερινού μπάνιου...
και -φυσικά- πόσταρε το αποτέλεσμα στη σελίδα της στο Twitter.


Αυτές τις μέρες η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) βρέθηκε με τον αγαπημένο της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) στη Χαβάη όπου εντοπίστηκαν να κάνουν ηλιοθεραπεία, μακρινούς περιπάτους και να τρώνε παγωτό γιαούρτι.
Ωστόσο, οι στιγμές χαλάρωσης του ζευγαριού συνδυάζονται και με αρκετή δουλειά, καθώς ο Κάνιε είναι απασχολημένος με το να μαζεύει τραγούδια για το νέο του άλμπουμ, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν θα γίνει σε συνεργασία με τον Τζέι Ζι (Jay Z) ή όχι.
Η Κιμ πόσταρε και άλλες πόζες με διαφορετικά μαγιό.
Η Κιμ πόσταρε και άλλες πόζες με διαφορετικά μαγιό.
Παρότι το παρελθόν της 31χρονης σταρ είναι γεμάτο από σύντομες ερωτικές περιπέτειες και ακόμη πιο σύντομους γάμους, η ίδιαπιστεύει ότι έχει βρει στο πρόσωπο του Γουέστ τον άντρα της ζωής της.
Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό New Yorkαποκάλυψε πως οραματίζεται τον εαυτό της μαζί με τον τραγουδιστή της ραπ στην ηλικία των 80 ετών.
"Όταν αυτή η ζωή θα τελειώνει και θα είμαστε καθισμένοι κάπου οι δυο μας, στα 80 μας, θέλεις να έχεις κάποια κοινά πράγματα να κουβεντιάσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δεν εκτιμούσα τόσο πολύ ως χάρισμα σε κάποιον".
Σε απόλυτα χαβανέζικο ύφος για να ταιριάζει με τον μέρος.
Σε απόλυτα χαβανέζικο ύφος για να ταιριάζει με τον μέρος.
Παραδομένη στο κύμα: ακόμη μια πόζα από το νυχτερινό μπάνιο με τίτλο  Βραδινή λήψη .
Παραδομένη στο κύμα: ακόμη μια πόζα από το νυχτερινό μπάνιο με τίτλο "Βραδινή λήψη".
Βέβαια, πριν οι δυο τους μπορέσουν να δεσμευτούν επισήμως, θα πρέπει να ρυθμίσουν την τεχνική λεπτομέρεια του διαζυγίου από τον δεύτερο σύζυγο της, Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphries) με το οποίο η Κιμ υπήρξε παντρεμένη για ολόκληρες 72 ημέρες.
Σύμφωνα με το Radar Online ο Χάμφρεϊς είναι αποφασισμένος να πάει δικαστικά, κάτι που έχει εκνευρίσει απίστευτα την πρώην του, η οποία καίγεται να κλείσει την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες για ευνόητους λόγους.
Η ίδια πηγή αποκαλύπτει ότι η Κιμ είπε στον δικηγόρο της πως το θέμα έχει βαλτώσει επειδή ο Κρις είναι αποφασισμένος να διατηρήσει το όνομα του στη δημοσιότητα όσο περισσότερο μπορεί και ταυτόχρονα να σύρει το όνομα της στη λάσπη. Την ίδια στιγμή, εκείνη είναι έτοιμη να αρραβωνιαστεί τον Γουέστ, αλλά δεν θέλει να το κάνει πριν πάρει στο χέρι το χαρτί του διαζυγίου.[womenonly]