20120814

Όσα κάνουν οι γυναίκες στις διακοπές τους


Κανένα μυστικό. Μια συντάκτρια σπάει τη γυναικεία οmertà και σου αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στις females only διακοπές.
Επιστρέφοντας εκείνη σου λέει «μια χαρά περάσαμε μωρέ». Εσύ θες να μάθεις περισσότερα, αλλά φοβάσαι και να ρωτήσεις. Δεν χρειάζεται. Είμαστε εμείς εδώ για να σου αποκαλύψουμε λεπτομερώς τα τεκταινόμενα των γυναικείων διακοπών, όλα όσα υποψιάζεσαι πως συμβαίνουν και μερικά που ίσως δεν σου περνούσαν καν από το μυαλό. Φυσικά η κάθε παρέα είναι διαφορετική και, αν ξέρεις κάλα το κορίτσι σου και τις φίλες της, πάνω κάτω μπορείς να φανταστείς τι κάνουν στις διακοπές τους. Η νόρμα, όμως, ενός τυπικού εικοσιτετράωρου των γυναικών στο νησί πάει κάπως έτσι:

12:00 Μόλις φτάσουμε στο λιμάνι χρησιμοποιούμε όλη την τσαχπινιά μας για να καβατζώσουμε ένα από τα ελάχιστα ταξί.

12: 05 Υποσχόμαστε ότι μετά το check-in θα πάμε κατευθείαν παραλία, αλλά τελικά καθόμαστε στο δωμάτιο πάνω από μια ώρα γιατί η μια θέλει να κάνει ντους, η άλλη να βάψει τα νύχια της και η τρίτη να βγάλει το μουστάκι της. 13:30 Φτάνοντας στην παραλία ψάχνουμε τη στρατηγική θέση κοντά στη θάλασσα αλλά και κοντά στο beach bar, και μοιράζουμε τις ξαπλώστρες, ποια θα κάτσει στον ήλιο για να μαυρίσει και ποια κάτω από την ομπρέλα για να μην καεί.
13:35 Βγάζουμε τα ρούχα και σχολιάζουμε η μια το μαγιό της άλλης, "από που το πήρες;", "πόσο έκανε;", "το είχε και σε άλλα χρώματα;" κλπ. 13:40 Επικεντρωνόμαστε στα αγόρια που περνάνε από μπροστά μας. Ενίοτε τα βαθμολογούμε κιόλας.
13: 45 Αν εντοπίσουμε κάποιον άξιο λόγου του κάνουμε ελαφρύ stalking για να δούμε την υπόλοιπη παρέα του και να καταλάβουμε αν έχει γκόμενα.
13: 45 Αν η παραλία δεν έχει κανέναν άξιο λόγου, επιδιδόμαστε σε ομαδικό χάζεμα στο facebook ("- χτύπα «Χρηστακάκος» – To γράφει με Ch ή με X;")
14:00 Βαριόμαστε το facebook, οι μισές πέφτουν για ύπνο, οι άλλες μισές διαβάζουν το βιβλίο τους.

14:02 Φωτογραφιζόμαστε σε κάθε ευκαιρία. 15:30 Μπαίνουμε δύο – δύο στη θάλασσα, καθόμαστε στα βαθιά και συζητάμε πως να βοηθήσουμε μια άλλη της παρέας που δεν είναι καλά ψυχολογικά. Ενίοτε κάνουμε και aqua aerobics για γλουτούς ταυτόχρονα.
16:00 Χαζεύουμε όλες μαζί ένα περιοδικό και κράζουμε τις celebrities.
16:30 Αναλύουμε θέματα που θα μπορούσαν να σε σκοτώσουν από ανία, όπως τον ιδανικό δείκτη προστασίας στα αντηλιακά και τεχνικές ισιώματος μαλλιών.
16: 55 Σχολιάζουμε εκείνη που περνάει με την αποτυχημένη πλαστική στήθους.

17: 00 Στο beach bar εντοπίζουμε ποιοι μας αρέσουν και περιμένουμε να μας μιλήσουν. Αν υπάρχει θαρραλέα στην παρέα, εκείνη πάει και μιλάει στην αντροπαρέα και τους δείχνει που καθόμαστε. Αν γνωριστούμε με κάποιον, τον ενημερώνουμε για τα σχέδιά μας για το βράδυ. 19:00 Εκείνη που έχει πιεί τα λιγότερα σφηνάκια οδηγεί πίσω στο ξενοδοχείο. Αν δεν έχουμε νοικιάσει αυτοκίνητο περιμένουμε μια ώρα για ταξί. Μια απηυδισμένη προτείνει να ζητήσουμε από κάποιον άγνωστο να μας ανεβάσει στη Χώρα. Οι άλλες την βρίζουν.
20:00 Πίσω στο δωμάτιο ανοίγουν οι βαλίτσες και πετάγονται από μέρα ρούχα, παπούτσια, τσαντάκια, βρακιά και αξεσουάρ. Φτιάχνουμε πιθανά σύνολα και οι άλλες λένε τη γνώμη τους. Χρησιμοποιούμε μπάνιο, πιστολάκι και τον έναν και μοναδικό καθρέφτη του δωματίου με συντονισμένες βάρδιες. 21:30 Στη Χώρα εκείνες που έχουν λεφτά μπαίνουν σε όλα τα μαγαζάκια που φαίνονται ενδιαφέροντα και οι υπόλοιπες τις περιμένουν εκνευρισμένες απ’ έξω ή πάνε στο εστιατόριο.
22:15 Όσο τρώμε τσακωνόμαστε ελαφρώς σε ποιο μπαρ θα πάμε μετά, διότι κάποια θέλει κάτι χαλαρό, μια άλλη θέλει να χορέψει και υπάρχει και εκείνη που έχει δώσει ραντεβού με τον τύπο από το μεσημέρι και δεν θέλει να τον χάσει γιατί δεν αντάλλαξαν τηλέφωνα. Υπερισχύει η τελευταία.
00:00 Πιάνουμε στρατηγική θέση στο μπαρ ώστε να μας εξυπηρετεί γρήγορα ο μπάρμαν.
01:00 ... ο οποίος συνήθως όλο και σε κάποια θα την πέσει.

02: 00 Πίνουμε, γελάμε και φλερτάρουμε όλες. Ναι, ακόμη και οι δεσμευμένες. Κυρίως αυτές. 03:00 Αν η δεσμευμένη αρχίζει να παρεκτρέπεται οι άλλες την μαζεύουμε γιατί ξέρουμε πως θα το μετανιώσει το πρωί. Αν παρεκτρέπεται μια ελεύθερη, την κοιτάμε και γελάμε εις βάρος της. Αν η παρεκτρεπόμενη ενημερώσει πως φεύγει με τον random τύπο, της σφίγγουμε το μπράτσο, της ψιθυρίζουμε «πρόσεχε» και αναζητάμε τα ίχνη της το πρωί.
04:00 Κάποια θα μεθύσει. Οι άλλες θα την κουβαλήσουμε στην πλατεία για να φάει κάτι/ στο δωμάτιο/ στο ιατρικό κέντρο. 06:00 Όσοι οι άλλες κοιμούνται, κάποιες ξενυχτάνε στο μπαλκόνι. Μιλάμε, κλαίμε και γελάμε μέχρι την ανατολή. [oneman]