20120814

Πώς διατηρούν τη φόρμα τους οι σταρ


Διάσημοι σταρ αποκαλύπτουν τα μυστικά που τους επιτρέπουν να διατηρούν μια άψογη σιλουέτα. Διαβάστε ποια είναι αυτά και υιοθετήστε τα...

Ali Larter

«Έχω πάντα κοντά μου αρκετούς φυσικούς χυμούς για να είμαι σίγουρη ότι θα αποφύγω τα γλυκά και τη ζάχαρη» δηλώνει στο Us Weekly. 

Josh Duhamel & Fergie

Το ζευγάρι έχει ζητήσει τις συμβουλές της διατροφολόγου Kimberly Snyder και πίνει ένα ποτήρι από smoothie λαχανικών για να έχει ενέργεια όλη μέρα. 

Sofia Vergara

Για γρήγορο και άμεσο αδυνάτισμα η ηθοποιός της σειράς «Modern Family» κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό της ακολουθώντας μία διατροφή με ωμά και ανεπεξέργαστα τρόφιμα. 

Ashley Tisdale, Oprah Winfrey

Με ωράριο φροντίζουν το διαιτολόγιό τους οι δύο σταρς. Η πρωταγωνίστρια των «Hellcats» δεν τρώει ποτέ λίπη μετά τις 3 το μεσημέρι ενώ η παρουσιάστρια δεν τρώει τίποτα μετά τις 7.30 το απόγευμα.

Jessica Alba

Οργανικές και φρέσκες τροφές είναι το μυστικό που βρίσκεται πίσω από την άμεση επαναφορά της σιλουέτας της μετά τη γέννα.

Adrianna Lima

Δεν μπορεί πάντα να είναι στο γυμναστήριο λόγω υποχρεώσεων όμως φροντίζει τη διατροφή της. Τρία γεύματα τη μέρα και κανένα «τσιμπολόγημα» στο ενδιάμεσο είναι το μυστικό της. 

Rebecca Romijn

Φρούτα και λαχανικά αποτελούν τη βασική διατροφή της ηθοποιού ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.

Eva Longoria

Η πρωταγωνίστρια των Desperate Housewives έχει εμπιστευτεί τη διατροφή της σε ειδική εταιρία η οποία της προσφέρει καθημερινά ισορροπημένα γεύματα τα οποία συνολικά αγγίζουν τις 1.200 θερμίδες.[myself]