Μουμιοποιημένο πτώμα βρέθηκε σε ακυβέρνητο σκάφος στις Φιλιππίνες

Σχεδόν ταριχευμένο πτώμα βρέθηκε σε σκάφος που εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που εντόπισαν οι αρχές ο μουμιοποιημένος άνδρας ήταν ο Manfred Fritz Bajorat. Το σώμα του βρέθηκε στην καμπίνα του καπετάνιου, δίπλα στον ασύρματο. Φαίνεται ότι η τελευταία του κίνηση ήταν να επιχειρήσει να στείλει σήμα κινδύνου. Η καμπίνα ήταν πλημμυρισμένη από νερό. Βρέθηκαν φωτογραφικά άλμπουμ, λίγα ρούχα και κονσερβοποιημένη τροφή. Δεν είναι ακόμα γνωστό με ποιο τρόπο έχασε τη ζωή του. Ένας φίλος του δήλωσε την Bild, ότι είχε χάσει τα ίχνη του εδώ και ένα χρόνο.

Το σκάφος που είχε εξαφανιστεί πριν καιρό, βρέθηκε στις ακτές των νότιων Φιλιππίνων από έναν 27χρονο ψαρά, τον Christopher Rivas. Φαίνεται ότι το σώμα του δεν αποσυντέθηκε λόγω των ξηρών ανέμων, της αλμύρας και των υψηλών θερμοκρασιών. Οι αρχές αναζητούν τα ίχνη από τα τελευταία του ταξίδια και αν κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον πριν τον θάνατο του.
«Είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και έκτοτε ταξίδευε σε όλον τον κόσμο με το σκάφος του. Αυτή πέθανε περίπου το 2008 από καρκίνο. Ήταν πολύ έμπειρος ναυτικός. Δεν πιστεύω ότι θα έπλεε ποτέ με καταιγίδα και το κατάρτι του σκάφους πρέπει να έσπασε μετά τον θάνατό του» κατέθεσε ο φίλος του Dieter, επίσης ναυτικός.
Οι Αρχές δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία αν υπήρχε άλλο πρόσωπο στο σκάφος και δεν βρέθηκε κανένα όπλο. Εικάζεται ότι ο 59χρονος πιθανόν να πέθανε από καρδιακή προσβολή και ο θάνατος του να ήταν ξαφνικός. Η γερμανική πρεσβεία στη Μανίλα, συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές για να εντοπίσει κάποιο συγγενή. Πιθανόν είχε μια κόρη, που αναζητούν. (Πηγή: www.cnn.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment