Παντελής Παντελίδης: Νέα τροπή στο δυστύχημα – Τα φρένα, η κούραση και ο μοιραίος ύπνος

Μία νέα διάσταση στα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη έρχονται να δώσουν οι νέες πληροφορίες.
Ο Παντελίδης που προερχόταν από μία εξαντλητική πρόβα και ο οποίος επέστρεφε το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου για να ξεκουραστεί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο δίχως να φρενάρει προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης, δεν πάτησε καθόλου φρένο και αυτή ήταν η αιτία της σφοδρότητας της σύγκρουσης με τις μπάρες.
Αυτά τα δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Παντελής Παντελίδης πιθανότατα αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.
Δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν, ότι άλλες τρεις φορές ο Παντελίδης είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι, με αποτέλεσμα τρία συγκλονιστικά ατυχήματα, στα οποία είχε προκληθεί ολική καταστροφή των οχημάτων και ο τραγουδιστής είχε γλυτώσει από θαύμα.
Άλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης το τζιπ που του είχε παραχωρηθεί από τον Αντώνη Ρέμο ήταν σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και τα ελαστικά του δεν είχαν πρόβλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνο το πρωί, γύρω στις 8,30, ο Παντελής Παντελίδης ήταν άυπνος, μετά από μία εξαντλητική πρόβα και δεν είχε κοιμηθεί για πολλές ώρες.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment