20140804

Δείτε τον απίστευτο λόγο για τον οποίο απέκλεισε το Facebook την Julia Louis-Dreyfus

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Julia Louis-Dreyfus, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό της στο Facebook, αφού η εταιρεία την “απέκλεισε” λόγω μίας φωτογραφίας της όταν ήταν μωρό.
Η Julia Louis-Dreyfus, μίλησε το βράδυ της  Πέμπτης στο "Late Show με τον David Letterman," όπου αποκάλυψε τον "περίεργο" λόγω που δεν μπορεί πια να μπει στο λογαριασμό της.

Τον Απρίλιο η κωμικός, είχε κάνει μία φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού "Rolling Stone", για τις ανάγκες της οποίας εμφανίζεται με ένα μεγάλο τατουάζ του Αμερικανικού Συντάγματος στην πλάτη. Το τατουαζ τελειώνει με την υπογραφή του John Hancock, ήρωα της Αμερικανικής Επανάστασης.
Μετά την φωτογράφιση, η Julia Louis-Dreyfus, αποκάλυψε στον Letterman ότι την πήρε τηλέφωνο ο άνδρας της για να την... ενημερώσει ότι ο John Hancock δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είχαν υπογράψει το αμερικανικό Σύνταγμα.
Έτσι, η γνωστή για το χιούμορ της ηθοποιός, πόσταρε στο Facebook και το Twitter, μία φωτογραφία από όταν ήταν μωρό, που είχε, με φωτομοντάζ, βάλει στο ίδιο σημείο της πλάτης της την υπογραφή του John Hancock, σαν να ήταν από... πάντα εκεί. 
Μετά από αυτή τη δημοσίευση, η οποία όπως είπε της προκάλεσε γέλιο μέχρι δακρύων, δεν είχε πια πρόσβαση στο λογαριασμό της στο Facebook, λόγω “ανάρμοστης προβολής ευαίσθητου υλικού”, ακόμα και αν στην φωτογραφία είναι η ίδια... μωρό.
Πηγή:newmoney.gr