20140804

Τι Λέει το Ζώδιό σου για τα Μαλλιά σου!

Εάν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα χτένισμα που θα ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά σου, το ωροσκόπιό σου ίσως μπορεί να σου δώσει τη λύση!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του χαρακτήρα κάθε ζωδίου, η αστρολογία έρχεται να δώσει απαντήσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα των γυναικών: “Ποιο χτένισμα μου ταιριάζει καλύτερα;”
Δες λοιπόν παρακάτω, ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα για σένα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός: Αγάπησε τον Κότσο
Ενθουσιώδης και αυθόρμητη, σου αρέσει να δοκιμάζεις πρώτη όλες τις νέες τάσεις. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα χτένισμα που να μπορεί να συγκρατήσει τον αυθόρμητο χαρακτήρα σου. ‘Ένας όμορφος κότσος, θα ισορροπήσει με την προσωπικότητά σου, προσφέροντάς σου κομψότητα και στιλ.

Ταύρος: Go Pixie
Πρακτικότητα και κομψότητα είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν. Δεν σου αρέσουν οι συχνές αλλαγές, ενώ αν βρεις αυτό που σου αρέσει θα παραμείνεις πιστή. Ανάλαφρες ασυμμετρίες και ένα δυναμικό pixie θα ταιριάξει απόλυτα με την δυναμική αλλά και πεισματάρα πλευρά σου.

Δίδυμοι: Βουτιά στη Βαφή
Δισυπόστατη φύση που αναζητά τις χρωματικές αντιθέσεις. Παιχνιδιάρικο πνεύμα, αγάπη για τη διασκέδαση και βέβαια ούτε λόγος για μονιμότητα. Το χρώμα δίνει νόημα στο κόσμο σου και την πληρώνουν τα μαλλιά σου! Καστανή, ξανθιά, κοκκινομάλλα; Όλα είναι πιθανά!
Καρκίνος: Πες ναι στο Ombre
Ευαίσθητη και κυκλοθυμική, δύσκολα κάνεις μια επιλογή χωρίς να γκρινιάξεις. Με διάθεση που αλλάζει από στιγμή σε στιγμή, δεν θα υπήρχε καλύτερη επιλογή από ένα γλυκό ombre χτένισμα.

Λέων: Η Λαμπερή Αλογοουρά
Η αγάπη σου για τα μαλλιά είναι γνωστή. Τα προσέχεις με ευλάβεια, ενώ η σχέση με τον κομμωτή σου είναι σχέση λατρείας. Το κυρίαρχο πνεύμα σου δεν θέλει να βρίσκει μπροστά του ούτε τρίχα! Τράβηξε τα μαλλιά σου πίσω σε μια εντυπωσιακή αλογοουρά που θα αναδείξει τη δομή των οστών του προσώπου σου και δώσε λάμψη με προϊόντα styling.

Παρθένος: Φυσικά Waves
Ότι πιο φυσικό είναι αυτό που σου ταιριάζει. Θέλεις τα πράγματα απλά όπως είναι, ενώ με μικρά τρικ βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Προτιμάς τα μαλλιά σου στο φυσικό τους χρώμα, μακριά από βαφές και χρωστικές, ενώ μια σπιτική μάσκα μαλλιών είναι η αγαπημένη σου φροντίδα. Τα ανάλαφρα waves ταιριάζουν τέλεια με την απλότητα της προσωπικότητάς σου.

Ζυγός: Καρέ - Καρέ
Αυτό που αναζητάς σε ένα ταραχώδη κόσμο είναι λίγη ειρήνη και ηρεμία. Αγαπάς την σταθερότητα και την ισορροπία ακόμα και στα μαλλιά σου. Ένα κομψό καρέ γίνεται η ιδανική επιλογή, ενώ το styling των μαλλιών θα είναι η αγαπημένη σου καθημερινή ρουτίνα.

Σκορπιός: Η Πλεξούδα στο Πλάι
Μεταμόρφωση με τις πιο απλές λύσεις. Τα εντυπωσιακά χτενίσματα που χαρίζουν θηλυκότητα και κομψότητα είναι οι αδυναμίες σου. Μια ρομαντική πλεξούδα στο πλάι, κρατάει τα μαλλιά σταθερά με τον πιο κομψό τρόπο.

Τοξότης: Χαριτωμένα Bob- Cuts
Ελεύθερο πνεύμα και αισιοδοξία. Η συγκίνηση των αλλαγών και η αίσθηση περιπέτειες σε κάνει να μην διστάζεις σε τίποτα. Δοκίμασε ένα χαριτωμένο bob-cut και άσε τα μικρά αξεσουάρ να ικανοποιήσουν την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου.

Αιγόκερως: Καθυστέρησε το Κομμωτήριο
Η επιμονή σου να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σου είναι χαρακτηριστικό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Κάνεις κινήσεις αφού έχεις εξασφαλίσει την ασφάλεια και γνώση, κάτι που πολύ συχνά σε καθυστερεί. Θέλεις να είσαι κομψή με τον τρόπο που γνωρίζεις εσύ καλύτερα και τα μακριά υγιή μαλλιά είναι η αδυναμία σου. Καθυστέρησε το κομμωτήριο και δώσε βάση στην φροντίδα τους.

Υδροχόος: Πρωτοτυπία
Εκκεντρικό στιλ και επαναστατικό πνεύμα. Μπορεί να υποστηρίζεις έντονα πως το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να ασχολείσαι με.. τρίχες, αλλά στην πραγματικότητα το χτένισμά δεν σε αφήνει αδιάφορη. Δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και δεν διστάζεις στις τολμηρές εμφανίσεις. Πολύ συχνά καταλήγεις σε έντονες χρωματικές αλλαγές στα μαλλιά σου ,αλλά και σε εκκεντρικά κουρέματα που έρχονται σε απόλυτη ισορροπία με τον χαρακτήρα σου και ξεχωρίζουν.

Ιχθείς: Ρομαντικά Bangs
Ρομαντισμός, μυστήριο και φαντασία. Τρία δυνατά στοιχεία που όμως μπορούν και συνυπάρχουν μέσα στον ιδιόμορφο χαρακτήρα σου. Θέλεις να νιώθεις πως ζεις σε ένα παραμύθι, κάτι που πολύ συχνά σε οδηγεί σε απρόβλεπτες προσγειώσεις στην πραγματικότητα. Οι πυκνές αφέλειες θα σου χαρίσουν την αθωότητα που σε χαρακτηρίζει και θα κρύψουν λίγο από το πρόσωπό σου, προσφέροντας την αίσθηση της προστασίας.