20140810

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/8

ΚΡΙΟΣars
Αυτή η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι μαγευτική, όχι μόνο ως θέαμα αλλά και ως προς τα ερωτικά σου. Η θέρμη, η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός που σε καταλαμβάνουν σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο τελευταίο πάρτι του λυκείου λίγο πριν πάρεις το απολυτήριο. Εκεί που γλυκοκοίταζες το πρόσωπο που σου άρεσε κι έψαχνες τρόπο να το προσεγγίσεις ή που χόρεψες αγκαλιά με τον καλό ή την καλή σου. Ένα είναι σίγουρο ότι σήμερα είναι μια μέραειδυλλιακή και θα φροντίσεις να τη χαρείς.

trs
Η Πανσέληνος σου υπενθυμίζει κατά κάποιο τρόπο ότι το καλοκαίρι τείνει στο τέλος του γι' αυτό και όσο μένει δεν πρέπει να το σπαταλήσεις σε επαγγελματικές σκοτούρες και άγχη. Σου δημιουργεί βέβαια για συναισθηματική φόρτιση και εξαιτίας του Άρη στον 7ο οίκο σου ίσως πάρεις πιο προσωπικά κάποια σχόλια του συντρόφου σου. Πάρε δυο ανάσες, βγες έξω, κοίταξε ψηλά τον ουρανό και αναρωτήσου αν αξίζει τέτοια βραδιά που είναι φτιαγμένη για έρωτα, να χαλάσετε τις καρδιές σας.

gmn
Περιπετειώδη διάθεση και σκέψεις που ξεφεύγουν από το μέσο όρο σου δημιουργεί η Πανσέληνος, ωθώντας σε εσένα που είσαι ελεύθερος/η σε μια αναζήτηση εκείνου του ατόμου που μπορεί να σου ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν είναι μια νύχτα που κάθεσαι μέσα και αναλώνεσαι σε βαρετές συζητήσεις, αλλά που κυκλοφορείς, επικοινωνείς και κάνεις νέες γνωριμίες, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

Η σεξουαλική σου ζωή είναι αυτή που θα σε απασχολήσει περισσότερο, καθώς πέρα από τη συναισθηματική ένταση που σου δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος φωτίζει και προσωπικές σου ανάγκες που περιμένουν με ανυπομονησία πότε θα έρθει η σειρά τους για να τις ικανοποιήσεις. Μπορεί προς τα έξω να δείχνεις πιο ανοιχτός/η και χαλαρός/ή αλλά ακόμα μέσα σου υπάρχει κάτι, πιθανόν ο φόβος της απόρριψης, που δε σε αφήνει ελεύθερο/η να λειτουργήσεις και αυτό καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

leont
Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, σού προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία να γίνεις ο πρωταγωνιστής της μέρας με τα φώτα συγκεντρωμένα πάνω σου. Η σχέση σου ανανεώνεται αφού το ερωτικό στοιχείο είναι τόσο ισχυρό που σκεπάζει ακόμα και κάποια λάθη ή παραλείψεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η έχεις τη λάμψη και το μαγνητισμό αλλά συνειδητοποιείς ότι μόνο αν είσαι ερωτευμένος/η είσαι καλά. Υπάρχει βέβαια μια υπερβολή που δεν πρέπει να την αφήσεις να σου χαλάσει το πρεστίζ, γιατί στο τέλος θα γίνεις αντικείμενο αρνητικών σχολίων.

vrg
Δεν μπορείς και δεν πρέπει τέτοια μέρα να απασχολείσαι με θέματα εργασίας και εκκρεμότητες. Κοίταξε γύρω σου, κοίταξε δίπλα σου και συνειδητοποίησε ότι είναι μια εποχή που όλα είναι από χαλαρά ως χύμα. Τι προσπαθείς εσύ να καταφέρεις; Να πάρεις το βραβείο; Άσε τους υπολογισμούς και τα τεφτέρια κάτω, ντύσου, φτιάξου και έβγα έξω να χαρείς τη βραδιά σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Κι όταν επιστρέψεις... εκεί θα είναι όλα και θα σε περιμένουν.

lbr
Μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη για να δεις αν ξέχασες κάτι. Κέφι, ενθουσιασμό, γοητεία, ερωτική διάθεση, όλα τα 'χεις. Κλείσε την πόρτα πίσω σου, βάλε το κλειδί στη μηχανή, πάτα το γκάζι και ξεκίνα για να βιώσεις απίστευτες ερωτικές στιγμές. Αυτή η Πανσέληνος σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να «παίξεις» κι αν είσαι ελεύθερος/η να βάλεις ένα τέλος στη μοναξιά σου. Αν είσαι σε σχέση, η βραδιά σου αναμένεται θερμή και συναρπαστική.

scrp
Αυτή η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια κρυφές προσδοκίες ή ανικανοποίητες ανάγκες και σε βάζουν σε διαδικασία να ψαχτείς αρκετά όχι μόνο για το κατά πόσο είσαι καλυμμένος/η στην ερωτική σου ζωή, αλλά και το τι προτίθεσαι να κάνεις ώστε να τη φτάσεις σε ανώτερο επίπεδο. Έτσι κι αλλιώς μια ανησυχία, έναν αναβρασμό τον έχεις με τον Άρη στο ζώδιό σου, οπότε έτσι κι αλλιώς είσαι έτοιμος/η να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζονται, ακόμα και αν ξέρεις ότι θα περιμένεις λίγο μέχρι να δεις το αποτέλεσμα.

sgtt
Θα καταφέρεις να συμπαρασύρεις τους πάντες γύρω σου στον ξέφρενο ρυθμό που σου προκαλεί αυτή η Πανσέληνος, καθώς η ζωντάνια σου, το γέλιο σου και το κέφι σου είναι ικανά να φέρουν το χαμόγελο ακόμα και στα πιο δύστροπα άτομα. Σε εξάπτει, σε ανανεώνει και φυσικά, αν είσαι ελεύθερος/η σου τονώνει την διάθεση να βιώσεις καινούργιες ερωτικές εμπειρίες και συγκινήσεις, οπότε θα είσαι με το κινητό ανά χείρας, για να κανονίσεις μια βραδινή εξόρμηση.

cprc
Φωτίζοντας κρυφές επιθυμίες και έντονες σεξουαλικές ανάγκες, αυτή η Πανσέληνος είναι η αφορμή που έψαχνες ενδόμυχα, για να παρατήσεις οικονομικές ή άλλες ανησυχίες και να ριχτείς σε ένα αγώνα προς την εκπλήρωση ή την ικανοποίησή τους. Λαμπερή και προκλητική σε καλεί να βγάλεις τον ερωτισμό και τη γοητεία σου και να μην ενδώσεις στη συνήθη σου μετριοπάθεια γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να απολαύσεις τις απλές αλλά δυσεύρετες χαρές της ζωής.

aqurs
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε κάνει να ξεχωρίζεις από τη λάμψη και τον αέρα της αυτοπεποίθησης, έλκοντας βλέμματα θαυμασμού και ενδιαφέροντος. Οι επιθυμίες σου φλέγονται μέσα σου, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία αυτής της καλοκαιρινής νύχτας και σε προτρέπουν σε αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στη στάση σου που γίνεται πιο ερωτική με αποτέλεσμα να σου παρουσιαστούν απρόσμενες ευκαιρίες και εκπλήξεις. Τα συναισθήματά σου είναι αυτά που αναλαμβάνουν το κουμάντο στη σχέση σου, στέλνοντας κάθε θεωρία στο τελευταίο συρτάρι της καρδιάς σου.

pcs
Είναι δυνατόν εσύ, ένα κατεξοχήν ρομαντικό άτομο, να παραμείνεις ασυγκίνητος κάτω από το μέγεθος και τη λάμψη αυτής της Πανσελήνου; Ίσα-ίσα που σε προκαλεί να ξεδιπλώσεις τα φύλλα της καρδιάς σου και να εξομολογηθείς μυστήρια και πάθη και να παραδοθείς σε μια αγκαλιά, χωρίς δισταγμό. Αν είσαι μόνος/η, το μυαλό σου θα είναι συνεχώς απασχολημένο με σενάρια ενός ιδανικού έρωτα που κάτω από το φεγγαρόφωτο προσεύχεσαι σύντομα να γίνει πραγματικότητα.

Πηγή: astrology.gr