20140623

Σκέψου πριν κάνεις "αυτό" το σeξ (για 24 ώρες)

Το τμήμα υγείας της Ουάσινγκτον δημοσίευσε συγκεκριμένους κανονισμούς που αφορούν στην διαδικασία η οποία θα πρέπει να ακολουθείται για να ενδώσει κανείς στο piercing σε όλο το σώμα και το πρόσωπο ή να χτυπήσει ένα τατουάζ.
Βάσει των συγκεκριμένων οδηγιών, για να κάνεις τατουάζ, θα πρέπει να περιμένεις 24 ώρες και να επιστρέψεις κατόπιν για να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Φίλοι μας. Οι ΄ίδιες οδηγίες θα έπρεπε να ισχύουν και στο σeξ και συγκεκριμένα στο παρακάτω σεξ!
Α. Κάνεις σeξ με τον ex:
Του πρώην οι χάρες είναι πολλές και η δική σου ανομβρία στο κρεβάτι θυμίζει την έρημο Σαχάρα. Ένα μήνυμα του είναι αρκετό για να σε κάνει να ενδώσεις και να ανοίξεις την πόρτα στις τρεις το πρωί. Το μπουκάλι κρασί υπήρξε δε σύμμαχος του πρώην σε ένα σεξ από τα παλιά.
Περίμενε 24 ώρες: είναι πιθανό ο πρώην που έχει άνεση, να σου ξεμείνει στο κρεβάτι μέχρι το πρωί. Ταυτόχρονα, θα θυμηθείς σίγουρα γιατί χωρίσατε ή αντίθετα θα σου ξυπνήσουν τα παλιά αισθήματα. Τι το θες το σeξ αν είναι να ζήσεις τέτοιο δράμα;
Β.Να το κάνετε χωρίς προφυλακτικό:
Τόσο καιρό προσέχετε πολύ κι ήρθε η στιγμή, που πάνω στην κάψα, το κουτάκι με τα προφυλακτικά άδειασε. Εκείνος το θέλει καιρό, εσύ πως να τρέξεις στο περίπτερο για προφυλακτικά, ψήνεσαι να ενδώσεις δίχως προφυλάξεις.
Περίμενε μια μέρα: αύριο, θα είναι ανοιχτά τα φαρμακεία και θα πάρεις μια κούτα με προφυλακτικά. Αν το κάνεις σήμερα άνευ, σκέψου την ταλαιπωρία των εξετάσεων αύριο πρωί πρωί. Είσαι σίγουρη για εκείνον; Είσαι σίγουρη για εσένα; Ξέρεις πόσα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα εμφανίζονται μετά από μερικούς μήνες; Έχεις ξεχάσει εντελώς τον ιό του HIV ή του HPV; Αξίζει να ρισκάρεις για έναν οργασμό την υγεία σου;
Fact: δεν υπάρχει αρσενικό που να θέλει το προφυλακτικό. Αν σκας που θα του χαλάσεις την καρδιά, να σκας που σου ζητάει κάτι τόσο σοβαρό, τόσο ανέμελα.
Γ. Να κάνεις τρίο:
Σε έπεισε ή κολλητή ή στην έπεσαν οι δύο κούκλοι γνωστοί. Πάνω στην τούρλα του Σαββάτου κι επειδή τα περιοδικά μιλούν για το τρίο λες και είναι το πιο απλό πράγμα στον πλανήτη, είπες να ενδώσεις και το μόνο που δεν ξέρεις είναι πως να το κάνεις σωστά.
Κουκλίτσα, πλάκα κάνεις; Έχεις μαθητεύσει στο σeξ με έναν που θέλεις να πας στο επόμενο επίπεδο; Σκέψου τα στόματα που θα ανοίξουν, την ντροπή που μπορεί να αισθάνεσαι μετά, το πόσα πράγματα πρέπει να κάνεις και ύστερα αποφάσισε πόσο μεγάλη θέλεις να είναι η παρέα σου στο σεξ.
Δ. Να κοιμηθείς με ένα συνάδελφο ή τον κολλητό σου:
Ο συνάδελφος είναι το πρόσωπο που θα αναγκαστείς να δεις κάθε μέρα και να αντιμετωπίσεις καθημερινά το σeξ που κάνατε μάλλον απερίσκεπτα. Αν μάλιστα εσύ έχεις βλέψεις για σχέση κι εκείνος το αφήνει στο φλου, σε ρωτώ που θα βρεις άλλη δουλειά για να ξεπεράσεις την καθημερινή χυλόπιτα;
Ο κολλητός είναι ο φίλος με τον οποίο μοιράζεστε άγχη και προβλήματα. Σε μια τέτοια αδερφική σχέση και δεδομένου πως ο ένας γνωρίζει το παρελθόν του άλλου, σκέψου 24 ώρες και ύστερα κάνε έρωτα μαζί του. Ταυτόχρονα, σκέψου και το αρνητικό σενάριο: να μην ευοδώσει ο δεσμός, ο κολλητός να γίνει καπνός κι εσύ να έχεις χάσει μια φιλία εξαιτίας ενός παροδικού σαρκικού πάθους.
Ε. Να το κάνετε από την πίσω πόρτα:
Όχι, το σeξ της πίσω πόρτας, δεν κρύβει κάτι κακό. Απλά, το 24ωρο hold on είναι απαραίτητο για να προμηθευτείς λιπαντικό & προφυλακτικά, να προσέξεις τη διατροφή σου και να αποφύγεις ο,τιδήποτε μπορεί να ερεθίσει το έντερό σου. Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές.
womenonly.gr