20140306

ΠΑΟ: Θα τιμήσει τους αήττητους του 1963-1964

Το προσεχές Σάββατο πριν από τον αγώνα με τον Άρη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει την ομάδα της περιόδου 1963-64, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη.

«Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη, οι παλαίμαχοι παίκτες του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο «Απ. Νικολαΐδης» για να τιμηθούν από την ΠΑΕ και να χειροκροτηθούν από τον κόσμο για την επική ομάδα που πρωταγωνίστησε με ήθος, μυαλό και αγωνιστική πρωτοπορία. Μια πλειάδα θαυμάσιων ποδοσφαιριστών, ένας εξαιρετικός προπονητής όπως ο Μπόμπεκ, με βοηθό τον Πετρόπουλο και χιλιάδες φιλάθλων, έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του μεγάλου Συλλόγου μας» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η πράσινη ΠΑΕ και προσθέτει: 
«Η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε τη νέα γενιά των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας και ταυτόχρονα να τιμήσουμε την ομάδα που έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στον Πειραιά.
Η σύνθεση του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1963-64: Οικονομόπουλος, Βουτσαράς, Κωνσταντίνου, Καμάρας, Ανδρέου, Αγγελόπουλος, Τζουνάκος, Γιαννακόπουλος, Πιτυχούτης, Σούρπης, Λουκανίδης, Παπουλίδης, Παναγιωτίδης, Χολέβας, Δομάζος, Παπαεμμανουήλ, Θεοφάνης, Τουμπέλης, Μπενάρδος, Σπετσαρίας, Φυλακούρης, Παπουτσάκης, Πανάκης, Κομιανίδης, Μακρής, Βασιλάκης, Ρεμούνδος, Κοζαδινός και Λάρδας».
Πηγή: protothema.gr