20121224

Ν. Καλογρίδη: Δεν είναι μόνο sex symbol! Δηλώνει: "Ήμουν κλασική σύζυγος και καλή νοικοκυρά!"

Παίζει στο Αμάρτημα της μητρός μου και υποδύεται την Πάττυ Χύμα στο θέατρο σε μια παράσταση που έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξανδρος Ρήγας,...
ενώ το σκηνικό έχει επιμεληθεί ο αδερφός της, Αντώνης.

Σε μια περίοδο που οι ηθοποιού περνάνε δύσκολα η Νατάσα Καλογρίδη διανύει μια πολύ δημιουργική φάση... Όμως, δεν ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός, όπως εξομολογείται σε συνέντευξή της στο Θέμα People. 

Αεροσυνοδός, σχεδιάστρια μόδας, ηθοποιός...
Η Νατάσα Καλογρίδη μεγάλωσε στην Αυστραλία λόγω της μετάθεσης του πατέρα της ο οποίος ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής. "Επειδή ο πατέρας μου δούλευε στα αεροπλάνα, ήθελα να γίνω αεροσυνοδός", λέει στο Θέμα People και συνεχίζει: "Πριν ακόμη τελειώσω το σχολείο άλλαξα σχέδια και αποφάσισα να σπουδάσω σχέδιο μόδας. Μια μέρα είδα σε εφημερίδα μια αγγελία όπου ένα υπουργείο προκήρυττε διαγωνισμό για τις στολές του προσωπικού του. Κατέθεσα τα σχέδιά μου και ύστερα από λίγες μέρες μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι κέρδισα". 

Η Νατάσα Καλογρίδη ως σύζυγος
Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, η Νατάσα Καλογρίδη έχει υπάρξει παντρεμένη. Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο της έγινε η πρόταση γάμου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: "Ήταν φίλος του αδερφού μου. Ένα βράδυ που συναντιόμαστε μου πετάει την ιδέα: "Πάμε Παρίσι;". "Πάμε" του λέω εγώ. Πήγαμε οδικώς και στην διαδρομή παθιαστήκαμε. Μου έκανε την πρόταση και ύστερα από πέντε μήνες παντρευτήκαμε". Σήμερα, η Νατάσα Καλογρίδη έχει πάρει διαζύγιο ωστόσο η ιδέα του να γίνει μαμά της αρέσει πολύ. 

Η Νατάσα Καλογρίδη και το Dancing
Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν απολαύσαμε την Νατάσα Καλογρίδη στο Dancing With The Stars. Για την πρόταση που της έγινε η ίδια λέει: "Παρόλο που δεν είχα ασχοληθεί με τον χορό είπα αμέσως "ναι". Μπορούσε κάποιους να τους ξένιζε ή κάποιοι να αρνούνται αντίστοιχες συμμετοχές από τον φόβο μην τσαλακώσουν δήθεν μου τάχα την εικόνα τους. Εγώ λειτουργώ με το ένστικτο και δεν μασάω!".