20121224

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/12


Γενικό προφίλ
Παραμονή Χριστουγέννων και τα κουδούνια χτυπούν, τα κάλαντα αρχίζουν, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες έχουν την τιμητική τους και όμορφες ευχές πλαισιώνουν τις ευγενικές χειρονομίες σας.
Νοικοκυρές, μαμάδες και ερωτευμένες κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες για μια ξεχωριστή βραδιά για να ευχαριστήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δώρα προσφέρονται με αγάπη και ζεστή καρδιά.

ΚΡΙΟΣ 
Αν και η υπομονή δεν είναι ένα από τα γνωρίσματα σας, σήμερα θα τη χρειαστείτε, καθώς θα είστε πολύ ώρα στη σειρά για το ταμείο ή θα αργήσετε να βρείτε κάτι που θέλετε. Πολύ πιθανόν, να διαλέξετε εκλεκτά εδέσματα για το τραπέζι σας ή όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σας. Τα τηλεφωνήματα θα δίνουν και θα παίρνουν και δεν θα προλαβαίνετε να ανταλλάζετε ευχές. Οι γεννημένοι του 1985 θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Χαρούμενοι»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε φιλοδοξίες και επιθυμίες σας. Τα βήματά σας μπορεί να είναι αργά, όμως, αν τα έχετε σκεφτεί καλά, τότε θα έχουν επιτυχία. Κάποιες σκέψεις δεν τις αποκαλύπτετε ενώ κρατάτε κάποια δώρα έκπληξη. Ίσως κάνετε κάποια μακρινή διαδρομή, προκειμένου να βρεθείτε σε ένα όμορφο μέρος. Οι γεννημένοι του 1978 θα λάβετε κάποια έξτρα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Χαλαρά»
Η μέρα ευνοεί ξεκούραση και πράγματα που σας επιτρέπουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα. Συγχρόνως, ίσως κάνετε κάποιο μίνι ταξιδάκι ή μια επίσκεψη που θα σας φέρει κοντά με πρόσωπα που σας είχαν λείψει. Η αισθηματική ζωή παρουσιάζει, πέρα από ευκαιρίες, και επιτυχίες. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι αρκετές αλλά είστε πιο σφιχτοί σε σχέση με άλλες χρονιές. Οι γεννημένοι του 1987 θα ζητήσετε άδεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Ευχές»
Σήμερα, οι φίλοι και οι γνωστοί σας ζητούν και ψάχνουν τη ζεστή σας παρέα και την ευχάριστη παρέα σας. Ίσως περάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων με μια μεγάλη ομάδων ανθρώπων που αγαπάτε ενώ όλη η μέρα θα είναι γεμάτη με μηνύματα και τηλεφωνήματα. Εντάσεις και προστριβές θα υπάρξουν αλλά θα τις ξεπεράσετε γρήγορα. Οι γεννημένοι του 1981 θα ζητήσετε μια χάρη. 

ΛΕΩΝ 
«Να ήμουν εκεί»
Θέλετε πολύ να ευχαριστήσετε κάποια σημαντικά πρόσωπα σήμερα και η εργασία σας μπορεί να αποτελεί εμπόδιο. Δεν είναι ότι δεν θα υπάρχουν οι ευκαιρίες αλλά ότι κάποια στιγμή δεν θα γίνουν την ώρα που θέλετε. Συγχρόνως, κάποιοι θα πάτε ή βρίσκεστε σε διακοπές και άλλοι θα αξιοποιήσετε μέρος του χρόνου σας για να τον αφιερώσετε στην αισθηματική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1977 θα είστε μακριά από κοντινούς συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Γιορτινή διάθεση»
Η επικοινωνία με τους άλλους είναι όμορφη, ευχάριστη και μέσα σε πλαίσια που νιώθετε προστατευμένοι και ασφαλείς. Ίσως υπάρξουν κάποιες προστριβές μεταξύ μελών της οικογένειάς σας και θα προσπαθήσετε με διπλωματία να κατασβήσετε τη φωτιά. Θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και ενεργητικοί και ρομαντικά τετ- α- τετ θα σας ευχαριστήσουν. Οι γεννημένοι του 1975 θα κρατήσετε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
«Δεν αποκαλύπτω»
Τόσο η ερωτική όσο και η οικονομική ζωή σας προσφέρουν ικανοποίηση. Ο έρωτας αποτελεί ένα μυστικό που δεν αποκαλύπτετε σε κανέναν ενώ δώρα θα γεμίσουν την ψυχή σας με χαρά. Πολύ πιθανόν, να κάνετε ένα ταξίδι στο οποίο να πάρετε και δουλειά μαζί σας. Νέες γνωριμίες θα ανοίξουν τους ορίζοντες και νέες ιδέες θα σας δείξουν δρόμους που δεν είχατε σκεφτεί. Οι γεννημένοι του 1963 θα αντικαταστήσετε κάποιον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αυτοί χάνουν»
Κάποιοι είναι αγύριστα κεφάλια και δεν μπορούν να καταλάβουν πράγματα που τους εξηγείτε γιατί έτσι θα χρειαστεί να αφήσουν κάποιες απόψεις ή προκαταλήψεις τους. Αν και υπάρχουν εντάσεις στο συγγενικό περιβάλλον, ίσως σήμερα τις παραμερίσετε. Όμως αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι ξεχάσετε ούτε ότι θα αθετήσετε κάποιες υποσχέσεις που έχετε δώσει στον εαυτό σας. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως πάτε σε κάποιο γιορτινή εκδήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Αργά, αργά»
Η καθημερινότητα κάπου κολλάει και αυτό γιατί κάποια πράγματα καθυστερούν ή δεν γίνονται όσο γρήγορα θα θέλατε. Παρά ταύτα, δεν χάνετε το κέφι σας, αντίθετα πειράζετε τους άλλους, κάνετε χιούμορ με τις καταστάσεις και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για κάποιες προετοιμασίες που σας αρέσουν. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να πάτε κάποιον μέχρι κάποιο σταθμό. Οι γεννημένοι του 1961 θα κάνετε οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Μέρα ψυχαγωγίας»
Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο σε δραστηριότητες που σας αρέσουν και συγχρόνως να έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Πολύ πιθανόν, να παραβρεθείτε σε μια κλειστή εκδήλωση ενώ ίσως διατηρήσετε κρυφές κάποιες μετακινήσεις ή επικοινωνίες. Ταυτόχρονα, θα μπορέσετε να περάσετε στους άλλους κάποια πιστεύω σας με αμεσότητα. Οι γεννημένοι του 1968 θα δώσετε μάχη για μια φιλοδοξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Διπλή χαρά»
Η οικογένεια υποδέχεται με χαρά κάποιες ιδέες σας και αγκαλιάζει τις προσπάθειές σας. Θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τη μαγειρική και τη διακόσμηση του σπιτιού ενώ κάποιοι θα επικεντρωθείτε περισσότερο στο να δημιουργήσετε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα σε αυτό. Ένα φιλικό σπίτι ίσως το αισθανθείτε σαν δικό σας ή φίλοι θα δείξουν ότι σας αισθάνονται οικογένεια τους. Οι γεννημένοι του 1982 θα αποκρύψετε κάποια τηλεφωνήματα.

ΙΧΘYΕΣ 
«Υστεροφημία»
Η μέρα σας βρίσκει στο δρόμο για ψώνια ή σε μια διαδρομή προς ένα αγαπημένο μέρος. Συγχρόνως, θα έρθετε πιο κοντά με προσφιλή πρόσωπα και πιθανόν να αντιπαρέλθετε κάποιες διαφορές σας με τους πολύ κοντινούς σας. Θα δώσετε μεγάλη έμφαση στην εικόνα σας και στο πως φεύγοντας θα αφήσετε μια καλή αίσθηση για το πρόσωπο σας. Οι γεννημένοι του 1956 θα αισθανθείτε οι επίτιμοι καλεσμένοι.[astrology]