20121224

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 μέχρι 30 Δεκεμβρίου.


Πως θα είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων; Τι υπόσχονται τα άστρα; Πως θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτινές μέρες; 

ΚΡΙΟΣ
Μία σειρά από γεγονότα γίνονται αιτία να επικεντρώσεις την προσοχή σου στο στενό σου περιβάλλον και στον οικογενειακό σου χώρο αυτήν την εβδομάδα. Οι μέρες θα κυλήσουν αισιόδοξα για εσένα, αν και δεν θα λείψουν κάποιες καθυστερήσεις σε πρακτικά θέματα και συναλλαγές κοντά στο Σαββατοκύριακο, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στο ζώδιο του Καρκίνου. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα ενισχύει το ηθικό σου, μέσα από αιφνίδιες και ιδιαίτερα αξιόλογες κατακτήσεις. Η θέση του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι την Τετάρτη αποτελεί ενίσχυση για τα οικονομικά σου και σε προστατεύει από αιφνίδια έξοδα. Αν αποφασίσεις να περάσεις κάπου μακριά αυτές τις γιορτινές μέρες, υιοθέτησε ένα λιτό πρόγραμμα και αν νιώθεις ερωτευμένος, μην καταλήξεις σε υπερβολές συμπεριφοράς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς αυτές τις ημέρες να προχωρήσεις ένα βήμα στη σχέση σου και να βρεις λύσεις με ήρεμο τρόπο, σε θέματα που απασχολούν εσένα και τον σύντροφό σου εδώ και καιρό. Να ξέρεις ότι η εβδομάδα αυτή είναι πολύ ευνοϊκή, για μια μικρή, ρομαντική, εορταστική απόδραση, γι’ αυτό προγραμμάτισε κάτι για δύο και μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Εσύ που είσαι μόνος σου, καλό θα ήταν να διώξεις το άγχος που σε διακατέχει γενικότερα και να σκεφτείς τρόπους, που θα σε κάνουν να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Αυτή η εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο στις 26, είναι καλή για να στρωθείς στην δουλειά, να διεκπεραιώσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος και να καταστρώσεις τα νέα σου σχέδια, που θα σε εξελίξουν και θα σε πάνε πιο ψηλά στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν φρένο σε ό,τι αφορά αγορές που κοστίζουν ακριβά, γι’ αυτό μην κάνεις το λάθος να πας αυτές τις ημέρες για ψώνια, γιατί πολύ εύκολα θα παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Οι πιθανότητες να παραστρατήσεις είναι πολλές.
ΤΑΥΡΟΣ
Παρά τις γενικότερες δυσκολίες που επικρατούν, εσύ είσαι λιγότερο εκτεθειμένος στο μεγάλο ρεύμα των ταλαιπωριών, που θα επικρατήσουν αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, καθώς και η Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιό σου, λειτουργούν τόσο προστατευτικά, όσο και δημιουργικά. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα αυξήσουν την κινητικότητα γύρω σου και θα σε ωθήσουν σε μετακινήσεις ή θα γίνουν αιτία ευχάριστων συναντήσεων και γνωριμιών. Αν εργάζεσαι αυτές τις γιορτινές μέρες, να είσαι συνεπής στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου και υπεύθυνος στις συναλλαγές με τους συνεργάτες σου. Αν ταξιδέψεις ή μετακινηθείς, φρόντισε να είσαι οργανωμένος και μην αλλάξεις το πρόγραμμά σου, παρασυρόμενος από κάποιες περιστασιακές εντυπώσεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Καρκίνο, τα πράγματα γύρω σου δεν θα είναι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία πολύ καλή φάση με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη όλες τις ημέρες. Φρόντισε να έρθεις κοντά στον άνθρωπό σου και να εκφραστείς με ειλικρίνεια για τα συναισθήματά σου. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του και να δρομολογήσετε από κοινού τα νέα σχέδια του χρόνου που έρχεται. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, με πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου έχουν πολλές νέες ευκαιρίες για να πας ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Σκέψου καλά τις προτάσεις που θα προκύψουν και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και μετά, με πιο καθαρό μυαλό, πάρε τις αποφάσεις σου. Οικονομικά, πρέπει να έχεις αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθείς από επιπόλαιες αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διέλευση του Άρη στον Υδροχόο την Τετάρτη ορίζει και το κλίμα αυτής της εβδομάδας για εσένα και τονίζει τη δημιουργικότητα, την κινητικότητα, μαζί όμως και τη νευρικότητα σου. Προσοχή στο χειρισμό καταστάσεων, γιατί τα πράγματα θα γίνουν έντονα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αυτή είναι η τελευταία δοκιμασία που θα περάσεις για αυτόν το χρόνο και έτσι κλείνει ένας κύκλος, στη διάρκεια του οποίου απόδειξες το μέγεθος της αντοχής και της ικανότητάς σου να επιβιώνεις. Αυτά που θα προκύψουν τώρα στη ζωή σου, αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για το μετά της καθημερινής σου ζωής και μέχρι ο εν λόγω πλανήτης αλλάξει θέση. Κατά τα άλλα, εκμεταλλεύσου την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να έρθεις κοντά με αξιόλογους ανθρώπους και μην ξοδεύεις το χρόνο σου με τα ίδια και τα ίδια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και να κανονίσετε από κοινού τα σχέδια του επικείμενου νέου χρόνου. Συγκράτησε λίγο τις εξάρσεις ζήλειας που θα σε διακατέχουν και όλα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι είναι καιρός να καταπολεμήσετε τη μίζερη στάση και να ανοιχτείτε ακόμα και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, αλλά μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές
Μην απογοητεύεσαι από κάποια ζητήματα που παραμένουν κολλημένα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, όλα πάνε ήδη καλύτερα και οι επιδιώξεις σου παίρνουν σάρκα και οστά. Οι συνεργάτες σου θα εκτιμήσουν την βοήθειά σου και θα την ανταποδώσουν την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ζητήματα οικονομικού περιεχομένου και λογαριασμών απέναντι σε τρίτους και σε δημόσιους φορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το κλίμα του Δεκεμβρίου αλλάζει αισθητά για εσένα αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου την Παρασκευή και να σε επηρεάζει άμεσα και έντονα. Ο Άρης όμως, που από την Τετάρτη και μετά θα κινείται στον Υδροχόο, τροφοδοτεί το άγχος σου εξαιτίας εμπλοκών ή καθυστερήσεων που δεν περίμενες. Να είσαι ψύχραιμος και υπομονετικός και οι καλές στιγμές τις γιορτινές αυτές μέρες, δε θα λείψουν από τη ζωή σου. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις όσον αφορά στα οικονομικά σου, γιατί από τη μία θα έχεις την ευκαιρία να τα ενισχύσεις, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις, που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα γίνουν απαιτητικές. Η εβδομάδα πάντως αυτή σε διευκολύνει να περάσεις καλά, χωρίς επιπολαιότητες. Η ψυχαγωγία και οι καλές στιγμές θα είναι χαρακτηριστικές αυτήν την περίοδο, γι’ αυτό κοίτα να περάσεις καλά και να ξεδώσεις με την ψυχή σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και μπορείς να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβληματάκια που είχες στη σχέση σου μέχρι τώρα. Μπορείς να κουβεντιάσεις ήρεμα με τον σύντροφό σου και να βρείτε τις ιδανικές λύσεις, ώστε να νιώθετε και οι δύο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Σε καμία περίπτωση μην δώσεις περιθώρια σε τρίτα πρόσωπα – και δη οικογενειακά – να εισβάλουν μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, να ξέρεις ότι η κατάλληλη γνωριμία είναι πολύ κοντά σου και μπορεί να προκύψει στις βραδινές σου εξόδους. Μη μένεις στιγμή κλεισμένος στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές προτάσεις και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά προτού αποδεχτείς οποιαδήποτε. Έλεγξε προσεκτικά κάθε τύπου συμφωνία και συνεργασία και συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις την ορθότερη και πιο συμφέρουσα επιλογή. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδά σου πρέπει να περιοριστούν, για να μην νιώθεις ανασφάλεια. Βρες τρόπους…

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι ενδιαφέρουσα και θετική για εσένα, όμως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αναταράσσονται εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, την Τετάρτη, αμβλύνει τις προσδοκίες σου και τονίζει ιδιαίτερα τον παράγοντα της τύχης. Μπορείς να αξιοποιήσεις την κρίση σου ή η γενικότερη κατάσταση που κυριαρχεί μπορεί να γίνει τώρα η αιτία να σου δοθεί μία προσωπική ευκαιρία επιτυχίας. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από τη θέση, την αντίληψη και το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, πρόσεχε τις κακοτοπιές και μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σε συναισθηματικό και αισθηματικό επίπεδο, ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε έριχναν ψυχολογικά και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια. Μην αφήνεις άλλο τη σχέση σου στη μοίρα της και κάνε τώρα τις απαραίτητες κινήσεις για να τη βελτιώσεις. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, κοιτάξτε λίγο τον κοντινό περίγυρό σας. Μπορεί κάτι καλό να σας περιμένει και εσείς να μην το έχετε πάρει είδηση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα, που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τις ιδέες και τα συμφέροντά σου. Με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης στον φιλικό Τοξότη, θα χαίρεις την εκτίμηση των προϊσταμένων και των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου πάλι είναι στάσιμα χαμηλά και χρειάζονται την προσοχή σου. Έχε το νου σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολλές εξελίξεις, τόσο στον άξονα της προσωπικής σου ζωής, όσο και της επαγγελματικής. Η παρουσία του Άρη από την Τετάρτη και μετά στον Υδροχόο, θα ηλεκτρίσει για αρκετές εβδομάδες τη ζωή σου και θα ανατρέψει αρκετά από τα προγράμματά σου. Επειδή δεν είσαι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο και επειδή γενικότερα από τη φύση σου δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς, χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή, ψυχραιμία και να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα επείγοντα θέματα που θα παρουσιαστούν, κάποιες φορές ίσως με τη βοήθεια πολύτιμων φίλων και συνεργατών σου. Έχοντας όλα αυτά, εξασφαλίζεις άμυνα και προστασία και θα διανύσεις εκ του ασφαλούς το ηλεκτρισμένο διάστημα που θα ακολουθήσει για το ζώδιό σου. Κατά τα άλλα, κοντά στο Σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου την Παρασκευή, φρόντισε να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τον σύντροφό σου, ώστε να επαναφέρεις τις χαμένες ισορροπίες στις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου άφησε το ταίρι σου να σου δείξει την αγάπη του και μην αντιδράς αρνητικά σε όλα όσα σου ζητάει ή σου προτείνει. Με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη, μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν αφοσιωθείς λίγο στη σχέση σου και περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί της. Για εσένα που πολεμάς με τη μοναξιά σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για νέους έρωτες αλλά και φλερτ, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι αλλαγές είναι τόσες πολλές που δεν προλαβαίνεις ίσως να αντιδράσεις. Κράτα το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, μείνε μετρημένος και συνετός στις κινήσεις και στις αποφάσεις σου και η άνοδος στην καριέρα σου θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί ο παρορμητισμός σου σε βάζει σε έξοδα, που θα μπορούσες να αποφύγεις.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή μπορείς να μετακινηθείς και να δραπετεύσεις κάπου μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Απομακρύνσου από εστίες εντάσεων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο και, με την εύνοια της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς και να εισπράξεις μία σπουδαία επιτυχία, σύμφωνα με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Καρκίνο και να σε αναστατώνει, οι μέρες προβλέπονται λίγο φορτισμένες και το κλίμα που θα επικρατήσει τελικά, εξαρτάται πολύ από το πώς εσύ θα τις διαχειριστείς. Στα οικονομικά σου, αρκέσου στα χρήματα που μπορεί να έχεις, μη στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων και μην ξεφεύγεις από τα επιτρεπτά όρια των βασικών τομέων της ζωής σου, όπου τα εξωτερικά γεγονότα από μόνα τους, έχουν από καιρό επιβάλλει.

Αισθηματικές
Το έχεις πολύ ανάγκη να κάτσεις με τον σύντροφό σου, να χαλαρώσεις και να του μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι, και τώρα θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να το κάνεις. Στο χέρι σου είναι λοιπόν και μάλιστα, καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με μία ρομαντική εκδρομή σε κάποιο κοντινό προορισμό... Αν ακόμη είσαι μόνος σου βγες έξω, διασκέδασε, συνάντησε φίλους και γνωστούς, πέρασε καλά μαζί τους και ό,τι μέλλει γενέσθαι… Πού ξέρεις, αυτές τις χαρμόσυνες μέρες ίσως χτυπήσει δυνατά και η δική σου καρδούλα, με κάποια ευχάριστη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου συνέχισε να δουλεύεις στον ίδιο ρυθμό, γιατί είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον φιλικό σου Υδροχόο, μπορείς να κάνεις συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα, για να πάει ακόμα καλύτερα η δουλειά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις από αυτήν την περίοδο να αυξήσεις ίσως τα έσοδά σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε αγορές, που στην πορεία δεν θα μπορείς να καλύψεις, και κινήσου με γνώμονα το μέτρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν οργανώσεις κατάλληλα τις υποχρεώσεις σου και καλύψεις τα νώτα σου, παραμένοντας διακριτικός και λιγάκι μυστικοπαθής, μπορείς να κάνεις ευχάριστες γιορτές με ένα ήρεμο τρόπο ή σε ένα ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον. Απόφυγε τους πολυσύχναστους χώρους, τους αδιάκριτους ανθρώπους και μην εμπλέκεσαι σε σχόλια και κουβέντες άνευ σημασίας. Επικεντρώσου στα ενδιαφέροντά σου, μετάθεσε τα όποια προβλήματά σου που είναι σίγουρο ότι μπορούν να περιμένουν τη λύση και πείσε τον εαυτό σου ότι έχει δικαίωμα στην ξεκούραση και στην χαλάρωση αυτές τις γιορτινές μέρες. Έτσι κι αλλιώς, με τη νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά, ανοίγεται μπροστά σου ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα, που μπορείς και να εξελιχθείς επαγγελματικά, αλλά και να δημιουργήσεις κάτι νέο στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπο σου και να του πεις όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σας, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις. Την εβδομάδα αυτή, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του και τα προβλήματα που είχες θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος, δεν νομίζεις ότι έφτασε πια ο καιρός να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για έναν καινούργιο έρωτα; Καν’ το τώρα, που η Αφροδίτη σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της από το ζώδιο του Τοξότη.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας πολλά θέματα που ήταν στάσιμα στη δουλειά σου, θα αρχίσουν να αλλάζουν. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να παίρνουν μια καλή πορεία και θα μπορέσεις να καλύψεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρόσεχε να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποταμίευσε κάποια, έστω και λιγοστά χρήματα, για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή ενισχύεται με την παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή μέχρι τις 31 στο ζώδιό σου. Με την Πανσέληνο όμως να πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Παρασκευή, νευρικές στιγμές και καθυστερήσεις δε θα λείψουν την περίοδο τούτη, αλλά τίποτα δε θα είναι ικανό να χαλάσει τη γενικότερη κατάσταση και το κέφι σου. Μην ανησυχείς τόσο πολύ για το μέλλον της δουλειάς σου, ψάξε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή νέες εκδοχές και θα εδραιώσεις καλύτερα τη θέση σου για το χρόνο που έρχεται. Το Σαββατοκύριακο, ίσως προβληματιστείς με ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, αλλά μην του δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις, γιατί θα είναι περαστικό. Κατά τα άλλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η αισθηματική και κοινωνική σου ζωή. Τώρα μπορείς να δώσεις υποσχέσεις ή να κάνεις όνειρα για το μέλλον και στους δύο τομείς, με πολλές ελπίδες πραγμάτωσης τους.

Αισθηματικές
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για περασμένες καταστάσεις, γιατί το κλίμα αυτής της περιόδου είναι έντονα ερωτικό, για να το χαραμίσεις αναμασώντας παλιά και περασμένα θέματα. Μην ξεχνάς ότι από την Τετάρτη και μετά ο Άρης θα κινείται στον φιλικό για εσένα Υδροχόο και σε παρακινεί να ασχοληθείς με νέα όνειρα και ελπίδες… Κι εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το έτερον ήμισυ, να ξέρεις πως κάπου εκεί έξω βρίσκεται αυτός που αναζητάς, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό μέσα στο σπίτι. Απόλαυσε τα βράδια σου διασκεδάζοντας και πολύ γρήγορα θα τον συναντήσεις.

Επαγγελματικές
Η εργατικότητα είναι αυτή που θα σε διακρίνει αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό σου χώρο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να τακτοποιήσεις εργασιακά θέματα, που σε κρατούν πίσω στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Καινούργια ξεκινήματα θα είναι στα σκαριά και θα απαιτούν από εσένα τις σωστές κινήσεις, για να πάρουν ζωή. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ανοιχτείς και να κάνεις έξοδα. Κινήσου με σύνεση και προσοχή για να μην βγεις και πάλι εκτός προϋπολογισμού, όπως συνηθίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για εσένα αυτή η εβδομάδα είναι περίοδος απόδρασης και ανανέωσης, τόσο για τα επαγγελματικά σου θέματα όσο και για τα αισθηματικά. Με τον Άρη να αποσύρεται από το ζώδιό σου την Τετάρτη και να μετακινείται στον Υδροχόο, εμπλοκές και καθυστερήσεις δεν θα σου λείψουν, μπορείς όμως να τις ξεπεράσεις εύκολα. Στηρίξου στο περιθώριο που έχεις από οικονομικής πλευράς και προγραμμάτισε τις κάθε λογής μετακινήσεις και αγορές σου, ενόψει εορτών. Με τον Ήλιο στο πλευρό σου, τα γεγονότα που θα εξελιχθούν αυτές τις μέρες θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις νέα κίνητρα και να νιώσεις δημιουργικός και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις που θα πραγματοποιηθούν. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, μη βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα, ακολούθησε το ρεύμα των γεγονότων και μάθε να περιμένεις την εξέλιξή τους χωρίς άγχος και προκαταλήψεις κάθε είδους.

Αισθηματικές
Η γοητεία, αλλά και ο ερωτισμός σου θα διακρίνονται από μακριά αυτήν την εβδομάδα και θα έρθεις πολύ κοντά στον σύντροφό σου, ζώντας παθιασμένες και αγαπησιάρικες στιγμές μαζί του. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, μην στεναχωριέσαι, γιατί αν θα πάρεις την απόφαση να κουνήσεις τα νήματα, μπορείς εύκολα να το βρεις. Αν συνεχίσεις να τα περιμένεις όλα από τους άλλους, τότε θα συνεχίσεις να ζεις παρέα με την μοναξιά. Η επιλογή είναι δική σου!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο οι ιδέες και οι προτάσεις που θα έχεις θα σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Θα χαίρεις την εκτίμηση των συναδέλφων και των ανωτέρων σου και ίσως κιόλας καταφέρεις να αυξήσεις τώρα τον μισθό σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στα άτομα που εμπιστεύεσαι, γιατί με τις τόσες πολλές επιτυχίες που θα έχεις, θα προκαλέσεις άθελα σου την ζήλια και των ανταγωνισμό κάποιων συνεργατών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εντείνει την καλή αλλά και τη δύσκολη πλευρά στον τομέα των σχέσεων σου με τους άλλους. Η διέλευση του Άρη στο ζώδιό σου, από την Τετάρτη και μετά, δημιουργεί μία σειρά εκρηκτικών περιστατικών, τόσο ερωτικής όσο και κοινωνικής φύσης. Χρειάζεται λοιπόν να προσέχεις τις αντιδράσεις σου, να αποφύγεις τη δημιουργία αντιθέσεων και, αν δεν είσαι εξοπλισμένος σωστά, να προτιμήσεις μία συνθηκολόγηση, παρά μία ανοιχτή αντιπαράθεση, είτε με τους συνεργάτες σου είτε με τους οικείους σου. Κατά τα άλλα, η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη, σε εξυπηρετεί πολύ στην δρομολόγηση των σχεδίων και καθιστά τους οιωνούς ιδιαίτερα φιλικούς για την εξέλιξη των αισθηματικών σου σχέσεων. Οι φετινές γιορτές που θα περάσεις, εξαρτώνται κατά πολύ από την δική σου αντιμετώπιση και στην επιλογή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις κάποιες κουβέντες με τον σύντροφό σου, που θα βγάλουν τη σχέση σου από το αδιέξοδο. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τον δεσμό σου και να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην το ξεχνάς αυτό, γιατί ο έρωτας παραμονεύει, να εισβάλει στη ζωή σου…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά η θετική σου στάση θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο. Μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και συνέχισε να μειώνεις τα έξοδά σου, που είναι ήδη πολλά. Η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπεις τα θετικά αποτελέσματα και είναι κρίμα να βγεις τώρα εκτός προϋπολογισμού, για μία στιγμή αδυναμίας. Πρόσεχε λοιπόν για να έχεις...

ΙΧΘΕΙΣ
Για εσένα αυτή η εβδομάδα έχει ερωτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον, όμως τα προβλήματα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου παραμένουν ακανθώδη, αλλά και στάσιμα. Με τον Άρη μέχρι την Τετάρτη να κινείται στον Αιγόκερω, πρόσεξε τις εξελίξεις στην εργασία σου ή τυχόν ενοχλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στην υγεία σου. Μην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις τρίτων και μην υπόσχεσαι συμπαράσταση σε προβλήματα δικών σου ανθρώπων, διότι μπορεί να αποδειχθούν δυσκολότερα από όσο νομίζεις και είναι κρίμα να θυσιάσεις τα Χριστούγεννά σου, στο βωμό της υπέρμετρης ευαισθησίας σου, που σε παρασέρνει σε δύσβατα μονοπάτια. Από την Παρασκευή και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο, ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η εξέλιξη μία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας και θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα φιλικά σου ενδιαφέροντα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να δεις κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σου πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά, ώστε να μην αδικήσεις τον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα σας, που να κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε καλά. Να ξέρεις ότι δεν είναι όλο το δίκιο με το μέρος σου και έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης για το κλίμα που επικρατεί. Αν είσαι μόνος σου, να θυμάσαι πως η γοητεία σου θα αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων και πως ήρθε ο καιρός να τους αφήσεις να σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις διάφορα ξεκαθαρίσματα και να συνεχίσεις με ανθρώπους, που πραγματικά εμπιστεύεσαι. Θα ασχοληθείς περαιτέρω με ό,τι αφορά στο αντικείμενό σου και ο φόρτος εργασίας που θα υποστείς, στο τέλος θα σε αποζημιώσει. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνετός στην διαχείριση των χρημάτων σου και να μην κάνεις σπατάλες, που μελλοντικά θα σε αγχώσουν.