20121223

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/12

Γενικό προφίλ
Η προτελευταία Κυριακή του Χρόνου είναι επί την επιρροή της Σελήνη στον Ταύρο που ευνοεί αγορές σε αργούς και ευχάριστους ρυθμούς, εκδηλώσεις συναισθημάτων χαράς και ευτυχίας, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και προσφορές δώρων, υλικών και μη, που θα ομορφύνουν την μέρα σας.
Συγχρόνως, μαζί με τα μαγαζιά θα ανοίξουν και οι ορέξεις σας. Φαγητό και έρωτας θα ευφραίνουν τον ουρανίσκο και την καρδιά σας αντίστοιχα.


ΚΡΙΟΣ 
«Το καρότσι γέμισε»
Τα μαγαζιά είναι σήμερα ανοιχτά και από ό, τι φαίνεται πρόκειται να τα τιμήσετε τόσο με την παρουσία όσο και τον οβολό σας. Δώρα, διακοσμητικά, ρούχα, τρόφιμα όλα θα μπουν στο καλάθι σας και θα πάτε ταμείο. Συγχρόνως , οι επαφές σας με άτομα ευχάριστα, πληθωρικά και πιθανόν καλλιεργημένα θα σας προσφέρουν αυτό που θέλετε.. κέφι και χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Όμορφη μέρα»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δίνετε προτεραιότητα στις συναισθηματικές και υλικές σας ανάγκες. Σήμερα θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να δείξετε την αγάπη σας και την στοργή σας σε πρόσωπα που αγαπάτε και πολύ πιθανόν να γίνετε για χάρη τους ένας εξαιρετικό σεφ. Τα οικονομικά σας δεν είναι τέλεια δεν είναι όμως και οικτρά και ως εκ τούτου κινείστε πιο άνετα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Δεν ψήνομαι»
Δεν σας αρέσει τα πράγματα να κυλούν με ρυθμούς χελώνας και σήμερα ίσως κάποια ψώνια σας τρώνε πολύτιμο χρόνο από κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον. Πολλοί θα το ρίξετε στον ύπνο και άλλοι θα επιδιώξετε να βρεθείτε με ένα ή λίγα πρόσωπα κάπου ήρεμα και χαλαρά. Οι πλανήτες στον Τοξότη επιδιώκουν να σας αποκαταστήσουν συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Έλα στην παρέα μας»
Η Κυριακή σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν χαρά και θα τονώσουν το αίσθημα της ασφάλειας. Ψώνια, φαγητό και ζεστές φιλικές επαφές έχει σήμερα το μενού και αναμφίβολα θα το τιμήσετε δεόντως. Ίσως είστε καλεσμένοι ή παραβρεθείτε σε μια γιορτινή εκδήλωση. Η ζαχαροπλαστική θα σας ανοίξει την όρεξη για αυτό μακριά από τη ζυγαριά.

ΛΕΩΝ 
«Γιορτινά καθήκοντα»
Η μέρα απαιτεί να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, όμως δεν ψήνεστε. Προτιμάτε να τα κάνουν κάποιοι που τους αρέσει διαφορετικά για εσάς θα είναι μια αγγαρεία. Πολύ πιθανόν σήμερα να έχετε επίτιμους καλεσμένους ή να έρθετε σε επαφή με άτομα ηλικιακά ή ιεραρχικά μεγαλύτερα σας. Ο έρωτας σας λέει «κρύο καιρός για δύο».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Θα έρθω από εκεί»
Η Σελήνη στον Ταύρο σας ανοίγει ευκαιρίες για επαφές και συγχρόνως κάνετε μετακινήσεις για να έρθετε κοντά σε πρόσωπα που αγαπάτε και περνάτε καλά μαζί τους. Με τα χέρια φορτωμένα με τσάντες ίσως επισκεφτείτε ένα βαφτιστήρι, ένα συγγενή εξ αγχιστείας ή πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε. Συγχρόνως, ίσως δώσετε μια μάχη στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ
«Κερδισμένοι»
Σήμερα συναισθηματικά νιώθετε όμορφα και νιώθετε ευτυχείς που υπάρχουν πρόσωπα που σας προσφέρουν άφθονη αγάπη και τρυφερότητα. Πολύ πιθανόν να λάβετε ένα δώρο, να κερδίσετε σε κάποια κλήρωση ή να λάβετε κάποια υλική επιβράβευση. Η Αφροδίτη ευνοεί τις γνωριμίες, τα ερωτικά ταξίδια, τις γιορτινές μετακινήσεις και τις νοητικές ενασχολήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Φωτεινά λαμπιόνια»
Με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων, ό, τι και αν κάνετε θα έχετε παρέα, το σύντροφο, μια φίλη, τη μαμά, την πεθερά πάντως μόνοι αποκλείεται. Ίσως τιμήσετε κάποια πρόσκληση για φαγητό, για ψώνια ή πολιτιστικές εκδηλώσεις. Συγχρόνως, η αισθηματική ζωή θα σας προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση και θα νιώσετε ότι το μεγαλύτερο δώρο σας, για τα Χριστούγεννα, είναι ο έρωτας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Ατόφια αγάπη»
Όλη η μέρα είναι αφιερωμένη στο κυριακάτικο γεύμα, στο φτιάξιμο γιορτινών γλυκών, στις χριστουγεννιάτικες αγορές και επιπλέον σε πρακτικά ζητήματα που θα συμβάλουν στις προετοιμασίες των ημερών. Οι πλανήτες στο δικό σας ζώδιο σας καθιστούν τα πρόσωπα που θα μεταδώσουν χαρά και ζωή μέσα από τις κινήσεις, τις ενέργειες και τα καμώματα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Χαίρομαι»
Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα που μυρίζει χαρά, διασκέδαση, απόλαυση και γιορτινό φαγητό. Η Σελήνη στον Ταύρο σας παρέχει με αφθονία ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα, να φλερτάρετε και να ζήσετε ωραίες ερωτικές εμπειρίες. Πολύ πιθανόν να αποτραβηχτείτε κάπου με λίγο κόσμο ώστε χωρίς αντιπερισπασμούς να γευθείτε την αγάπη και την ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Μια αγκαλιά για σένα»
Η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια. Είτε τους ετοιμάζετε το αγαπημένο τους φαγητό είτε πηγαίνετε να τους ψωνίσετε το σίγουρο είναι ότι επιθυμία σας είναι να κάνετε κάτι για τα συγγενικά σας πρόσωπα. Συγχρόνως το σπίτι μπορεί να αποτελέσει μια ζεστή φωλιά για τον έρωτα σας ενώ πολύ πιθανόν κάποιες φιλικές συναντήσεις να αποτελέσουν ευκαιρία για να κάνετε κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο.

ΙΧΘYΕΣ 
«Για πού το βάλατε»
Δεν σας τρομάζει το κρύο ούτε σας ενοχλεί που οι δρόμοι είναι γεμάτο κόσμο αυτό που θέλετε είναι να περάσετε όμορφα και να αισθανθείτε στο πετσί σας το πνεύμα των Χριστουγέννων, της ζεστασιάς και της αγάπης. Πολύ πιθανόν να είστε καλεσμένοι σε ένα σπίτι εργοδότη, προσώπου μεγάλης ηλικίας ή κάπως συντηρητικού. Θα αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες που αφορούν την παρέα σας.[astrology]