20121104

Είναι να σε θέλει: Είχε γίνει ζάπλουτη από λαχείο και το έμαθε… στο τσακ πριν λήξει!


Είναι να σε θέλει η τύχη. Εντάξει, βοήθησε λίγο και η δημοσιότητα…


Αναφερόμαστε στην νικήτρια του τζακ-ποτ του λόττο στην Καλιφόρνια στην κλήρωση του… Μαΐου!

Η 69χρονη Τζούλι Τσερβέρα είχε στείλει την κόρη της να αγοράσει έναν λαχνό και όπως οι περισσότεροι τον έβαλε στην άκρη και συγκεκριμένα στο ντουλάπι του αυτοκινήτου της.

Με τους ρυθμούς της καθημερινότητας, όμως, τον ξέχασε εντελώς και οι μήνες περνούσαν. Η διοργανώτρια εταιρεία είχε αρχίσει να απορεί που δεν εμφανιζόταν ο νικητής.

Οπότε είπε να τα παίξει… όλα για όλα, αφού στα τέλη Νοέμβρη η διορία θα έληγε και μετά θα ήταν άχρηστο το τυχερό δελτίο. Δημοσίευσε, λοιπόν, στο διαδίκτυο μια εικόνα με την γυναίκα που αγόρασε τον τυχερό λαχνό, η οποία είχε ληφθεί από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος που αγόρασε το δελτίο.

«Όταν μου στην έστειλε η άλλη κόρη μου, τρόμαξα. Φοβήθηκα μήπως… λήστεψε καμιά τράπεζα η κόρη μου, Τσαρλιένα» δήλωσε η 69χρονη, πριν συνειδητοποιήσει ότι ήταν πλέον πλουσιότερη κατά 23 εκ. δολάρια και μάλιστα εδώ και πάνω από 5 μήνες χωρίς να το γνωρίζει.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν πιστεύει την τύχη της με το ξεχασμένο τυχερό δελτίο και πως ήταν δώρο θεού καθώς είναι απολύτως άφραγκη, με χρέη και μόλις ένα δολάριο στην τσέπη![tuned]