20121006

VIDEO: Πήγε φυλακή για ένα αυτογκόλ!!!

Το αυτογκόλ που είχε σημειώσει ο Αντρέα Μασιέλο στην αναμέτρηση της Μπάρι με τη Λέτσε το 2011 ήταν αρκετό για να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή.


Για τη σεζόν 2010-11 η Μπάρι είχε υποβιβαστεί αρκετό καιρό πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και ήταν αδιάφορη στα τελευταία της παιχνίδια.  Έτσι στην αναμέτρησή της με τη Λέτσε, ο αμυντικός της, Αντρέα Μασιέλο αποφάσισε να βοηθήσει τους «τζιαλορόσι» να φτάσουν στην παραμονή τους πετυχαίνοντας ένα αυτογκόλ. Μετά από καιρό, ο ίδιος παραδέχτηκε πως το πέτυχε επίτηδες με αποτέλεσμα οι αρχές της Ιταλίας να τον τιμωρήσουν με ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή.


Οι συνεργάτες του, Τζάνι Καρέλα και Φάμπιο Τζακόμπε που είχαν ποντάρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τιμωρήθηκαν με 17 μήνες φυλάκιση με αναστολή.  «Ο Αντρέα θέλει πλέον να ζήσει ήρεμα και με την ησυχία του. Δεν θέλει να συζητείται πλέον αυτό τα θέμα. Η ποινική πλευρά της υπόθεσης, που είναι και η πιο σημαντική, πλέον έκλεισε και πλέον απομένει η διαδικασία για τα άλλα δύο παιχνίδια», δήλωσε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.[
onsports]