20121006

Πακιστανός έβαλε χέρι σε ανήλικη στην Πρέβεζα!

Η έγκαιρη επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσωσε από βέβαιο λυντσάρισμα έναν 31χρονο Πακιστανό ο οποίος...
«χούφτωσε» ενώπιον μαρτύρων ένα ανήλικο κορίτσι στη μέση του δρόμου στην Πρέβεζα! Ήταν το δεύτερο κρούσμα στην πόλη μέσα σε λίγες ώρες, μετά τη σεξουαλική παρενόχληση επτά κοριτσιών από έναν ομοεθνή του το βράδυ της Τετάρτης!

Το νέο περιστατικό συνέβη μέρα- μεσημέρι σε κεντρική οδό της Πρέβεζας, όταν ο 31χρονος δράστης πλησίασε την ανήλικη και άρχισε να της κάνει ανήθικες προτάσεις. Όταν είδε ότι το κορίτσι αδιαφορούσε, δεν δίστασε να του βάλει «χέρι», αναγκάζοντάς το να βάλει τις φωνές! Περαστικοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του μετανάστη που προσπάθησε να το βάλει στα πόδια, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς που είχαν ακούσει τις φωνές της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Εκεί συνάντησε και τον μεθυσμένο ομοεθνή του ο οποίος είχε παρενοχλήσει με σεξουαλικά υπονοούμενα επτά κοπέλες μεταξύ 17 και 20 χρόνων το βράδυ της Τετάρτης. Αν και ο αλλοδαπός είχε αφεθεί ελεύθερος, συνελήφθη μετά την κατάθεση μήνυσης για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον του από μια ανήλικη που παρενόχλησε. [in.gr]