20121006

Δείτε το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ της Apple για τον Steve Jobs

Ένα βίντεο με τις καλύτερες ατάκες του Steve Jobs έχει ανεβάσει η Apple στην επίσημη ιστοσελίδα της με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατό του.

Στο...βίντεο μπορούμε να δούμε φωτογραφίες του Steve Jobs καθώς και μερικές αξέχαστες ατάκες που έλεγε κατά την διάρκεια των παρουσιάσεών των νέων προϊόντων της Apple.

Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple έχει αναρτηθεί το παρακάτω μήνυμα από τον Tim Cook: Ο θάνατος του Steve πριν ένα χρόνο ακριβώς ήταν μια θλιβερή και δύσκολη στιγμή για όλους μας. Σήμερα όλοι θυμούνται την ασυνήθιστη ζωή του και τους τρόπους που έκανε τον κόσμο μας καλύτερο.

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έκανε ο Steve στον κόσμο είναι η Apple. Καμία εταιρεία δεν έχει εμπνεύσει ποτέ τέτοια δημιουργικότητα ή έχει βάλει αυτά τα υψηλά πρότυπα για τον εαυτό της. Οι αξίες μας προέρχονται από τον Steve και το πνεύμα του και πάντα αυτό θα είναι το θεμέλιο της Apple.


Μοιραζόμαστε το μεγάλο προνόμιο αλλά και την ευθύνη να συνεχίσουμε την κληρονομιά του στο μέλλον.


Είμαι πολύ περήφανος για το έργο που κάνουμε, παρέχοντας προϊόντα που αγαπούν οι πελάτες μας και ονειρεύονται για τη δημιουργία νέων.


Το βίντεο αυτό είναι ένα υπέροχο αφιέρωμα στη μνήμη του Steve και όλα όσα πρεσβεύει.[
thestival]