20121016

VIDEO | Πάολα : Έβαλε τα κλάματα πάνω στη σκηνή


Η Πάολα συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με κάθε της εμφάνιση, παρά τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα για το ύφος ή την ποιότητα του ρεπερτορίου που την καθιέρωσε.
Πριν από λίγες ημέρες, όμως, η γνωστή τραγουδίστρια έζησε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή, όταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν διασκέδασε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής απευθύνθηκε στην τραγουδίστρια, αποκαλώτας την «Παολάκι» και εξύμνησε το ταλέντο της, λέγοντας: «Η Πάολα κάνει επιτυχία μέσα σε άσχημους καιρούς για τη χώρα. Η Πάολα αν ζούσε την εποχή εκείνη, της δόξας που ζήσαμε εμείς, με τα τραγούδια που έχει σήμερα, όλες αυτές οι τραγουδίστριες που... "βασιλέψανε" θα ήταν στα αζήτητα. Γεια σου ρε Παολάκι!».

Μέτα τα λόγια του τραγουδιστή, η Πάολα έβαλε τα κλάμματα πάνω στη σκηνή και μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», ενώ ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι αλήθειες έτσι είναι!». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταμάτης Γονίδης ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψαν στο ταλέντο της Πάολας, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.
Δες το απόσπασμα: