20121016

Rihanna: «Περιμένω τον άνδρα που έχει τα κότσια να τα βγάλει πέρα μαζί μου»


Το ότι είναι single, ότι περιμένει τον ιδανικό, και ότι δεν της ζητάνε οι άντρες να βγει μαζί τους ραντεβού, αποκάλυψς η Rihanna,...
στο τεύχος Νοεμβρίου της Vogue.
Σε μια εκπληκτική φωτογράφιση, η 24χρονη star είπε πως έχει εδώ και ΔΥΟ χρόνια να βγει με κάποιον ραντεβού:
«Εδώ και καιρό, κανείς δεν μου έχει ζητήσει να βγούμε ραντεβού. Ούτε καν για ταινία ή έστω για φαγητό δεν έχω βγει με κάποιον!»
1.jpg


Θα ήθελε όμως να βγει ραντεβού;
«Θέλω πολύ να βγω με κάποιον έξω. Είμαι μια ζωντανή, νέα κοπέλα, και μ΄αρέσει να περνάω ξαλά!»
Πρόσθεσε δε όλο νόημα, πως «το μόνο που θέλω είναι να έρθει κάποιος, να με βγάλει έξω και να γελάμε! Στη συνέχεια, να με πάει πίσω σπίτι. Δεν χρειάζεται καν ν΄ανέβει πάνω. Το μόνο που θέλω είναι απλά να συζητήσουμε για καμιά ώρα!»
2.jpg


Μάλιστα αποκαλύπτει πως «κανείς δεν μου ζητά να βγούμε ραντεβού. Πιστέψτε με. Περιμένω τον άνδρα, που θα έχει τα κότσια να τα βγάλει πέρα μαζί μου. Αν και μάλλον θα περιμένω για πολύ. Πάντα όταν το ψάχνεις, αυτό που βρίσκεις είναι σκ@τ@».
Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Chris Brown, ο οποίος χώρισε την Carrueche Tran, μέσω video όπου παραδέχεται πως αγαπά και τη Rihanna!
3.jpg


«Όταν είχαμε χωρίσει, υπήρχε ανάμεσα μας κάποιου είδους εμμονή. Ακόμα και όταν δεν ήμασταν φίλοι, και δεν μπορούσαμε καν να είμαστε φίλοι.  Μισούσαμε ο ένας τον άλλον».
Πλέον όμως, αυτό άλλαξε. Τι απαντά στον κόσμο που κατακρίνει τη… «φιλία» της με τον Chris Brown;
«Δεν το ζουν από μέσα. Δεν μπορούν να δουν αυτό που βλέπω. Πρέπει απλά να το αποδεχτώ αυτό».
5.jpg
rihanna