20121016

Ηράκλειο:''Δεν ήθελα να την σκοτώσω-Την αγαπούσα σαν τρελός''!

Το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί και πήγε για διακοπές στην Κρήτη - Ένας άγριος καβγάς τους όμως,... στοίχισε τη ζωή στη νεαρη κοπέλα...

Οι μνήμες από την υπόθεση ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου της 21χρονης Βρετανίδας Chelsea Hydman, αναμένεται να ξεδιπλωθούν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Κατηγορούμενος είναι ο 24χρονος σήμερα φίλος της με τον οποίο είχε έρθει μαζί από την Βρετανία προκειμένου να εργαστεί στα Μάλια το καλοκαίρι του 2010. Το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά ενώ μέρες αργότερα η νεαρή κοπέλα είχε ενοχλήσεις στην κοιλιά και δεν απευθύνθηκε σε γιατρό. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πατρίς'' όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ημέρες η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη. Υποβλήθηκε σε επέμβαση ωστόσο εξέπνευσε στην ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν. Ο θάνατός της αποδώθηκε σε χολική περιτονίτιδα λόγω πλήξης, πιθανότατα από κλωτσιά σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Ο συντροφός της προφυλακίστηκε τον Μάϊο του 2010 για την δολοφονία της κοπέλας ωστόσο αποφυλακίστηκε 5 μήνες μετά με τον όρο να παραμείνει στην Ελλάδα. Ο ίδιος πάντως απο την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι την υπεραγαπούσε και σε οτι καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει ενώ σκόπευαν να παντρευτούν.