20121002

Σάλος με δασκάλα σε σχολείο του Πύργου - Δείτε τι έκανε σε μαθητή της !

Μια μέρα μετά τα χαστούκια πατέρα στην διευθύντρια αλλά και σε μαθητή Γυμνασίου, ένα νέο περιστατικό έρχεται από δημοτικό σχολείο της πόλης...
H μητέρα του παιδιού, είπε ότι ο γιος της όταν επέστρεψε από το σχολείο, της είπε ότι η δασκάλα τον χαστούκισε διότι δεν πρόσεχε στο μάθημα και συνομιλούσε με συμμαθητή του.

Ο συμμαθητής του, δεν τιμωρήθηκε, διότι όπως υποστηρίζει η μητέρα που έκανε την καταγγελία, είναι ανιψιός άλλης δασκάλας του σχολείου. Η μητέρα, μίλησε στην τοπική εφημερίδα \'\'Πατρίς\'\' δηλώνοντας οργισμένη από το περιστατικό για το οποίο μάλιστα σήμερα αναμένεται να καταθέσει αναφορά κατά της δασκάλας τόσο στην διεύθυνση του σχολείου όσο και στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Περιφερειακής Εκπαίδευσης, στο Υπουργείου Παιδείας, ενώ θα καταγγείλει το περιστατικό και στον εισαγγελέα.

\'\'Είμαι ανύπανδρη μητέρα, εργάζομαι σκληρά για να μεγαλώσω το παιδί μου και δεν ανέχομαι να σηκώσει κανείς χέρι πάνω του. Δεν το έχουμε χτυπήσει ποτέ εμείς ούτε σαν γονείς και θα το χτυπήσει η δασκάλα; Πέρσι, δεν έκανα καμία αναφορά για αντίστοιχο περιστατικό αλλά αυτή τη φορά δε θα το ανεχτώ\'\' λέει η μητέρα του μαθητή της Γ' Δημοτικού, που θα ζητήσει την  άμεση τιμωρία της δασκάλας.

Όλα αυτά μία μέρα μετά τα όσα έγιναν σε Γυμνάσιο της Σάμου. Εκεί όπου αστυνομικός-πατέρας, μπήκε στο σχολείο και χτύπησε τόσο έναν μαθητή, όσο και την διευθύντρια του σχολείου. [newsit]