20121002

Τι κάνει σήμερα η Τέτα Ντούζου;


Άφησε την υποκριτική για την οικογένεια
Πρωταγωνιστούσε τη δεκαετία του ’80 στις βιντεοκασέτες και δεχόταν αξιόλογες κριτικές για τις εμφανίσεις της. 

Είναι κόρη του Αντρέα Ντούζου και αδερφή του Στηβ. Η Τέτα έφυγε με την οικογένειά της το 1967 για την Αμερική και επέστρεψε στην Ελλάδα το 1980. Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου όπως για παράδειγμα με τους: Μίμη Φωτόπουλο, Νίκο Ρίζο, Μάρω Κοντού, τον Στάθη Ψάλτη και άλλους. 

Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση έγινε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

Η Τέτα Ντούζου όμως δεν έμεινε μόνο στην υποκριτική. Σπούδασε ψυχολογία. Έτσι, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 αποφάσισε να βάλει τέλος στο θέμα «υποκριτική» και να τραβήξει για άλλα… μονοπάτια. 

Παράτησε τη δουλειά της, αν και δεχόταν αρκετές προτάσεις, παντρεύτηκε και απέκτησε την οικογένειά της. «Είναι πολύ ευτυχισμένη και ήταν επιλογή της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας», λέει στο newsbeast.gr ο αδερφός της, Στηβ. «Και φυσικά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στο χώρο αυτό αφού είναι πλήρης και συνειδητά πήρε αυτή την απόφαση», συνεχίζει. 

Η Τέτα Ντούζου σταμάτησε τις εμφανίσεις της την περίοδο που «γεννήθηκε» η ιδιωτική τηλεόραση. Άνοιξε κάποια στιγμή κατάστημα ρούχων αλλά, όπως αναφέρει ο αδερφός της, αυτό το έχει κλείσει εδώ και κάποιο καιρό. Ασχολείται με τα μεσιτικά και είναι σύζυγος και μητέρα και ασχολείται με την οικογένειά της. Σε καμία περίπτωση μάλιστα, όπως λένε όσοι την ξέρουν, δεν θα επιστρέψει στο χώρο της υποκριτικής και του θεάματος. 

«Είναι πολύ ευτυχισμένη και έχει πρωταρχική θέση στην καρδιά της η οικογένειά της. Και δεν θα επιτρέψει ξανά στο χώρο», καταλήγει ο αδερφός της. [newsbeast.gr]