20121002

Η πρώτη συνέντευξη της Νανάς Καραγιάννη μέσα από το νοσοκομείο

Πολλοί έσπευσαν ακόμη και σε ανύποπτο χρόνο, όταν και ασχολήθηκα με τη Νανά να με κατηγορήσουν.
Ήταν δε τόσο ρηχοί οι ανώνυμοι επικριτές μου που υπέθεσαν ότι η ενασχόληση μου δεν ήταν από καθαρό ενδιαφέρον αλλά για να συλλέξω επισκεψιμότητα.

Ενημερώνω τους επικριτές του Gossip και του Blog μου ότι η ιστοσελίδα μας είναι η πρώτη στην Ελλάδα με διαφορά και δεν έχουμε ανάγκη από ένα θέμα…μια ιστορία να μας συντηρήσει εκεί ψηλά. Και μπορεί τώρα κάποιοι να με χαρακτηρίσουν υπερφίαλο. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google.

Είναι δε τόση μεγάλη η εκμετάλλευση στο πρόσωπο της Νανάς από μέρους μου που σε μένα η Νανά αποφάσισε να δώσει την πρώτη συνέντευξη της μέσα από το νοσοκομείο. Είναι τόση μεγάλη η απέχθεια της στο πρόσωπό μου που σε μένα περιέγραψε τα πρώτα εικοσιτετράωρα της. Διαβάστε λοιπόν τι μου είπε. Τόσο εσείς που πραγματικά την αγαπάτε αλλά κι εσείς που με κράζετε αλλά δεν περνάει μέρα ίσως και ώρα που να μη με διαβάζετε. Η περίπτωση της Νανάς είναι ιδιάζουσα. Ξαναλέω ότι δεν είμαι γιατρός. Ωστόσο γνωρίζω πώς ένα τέτοιο κορίτσι για να επανέλθει απαιτείται συστηματική ψυχική παρακολούθηση σε συνδυασμό με διατροφή. Και είναι ωραίο η ίδια που και που να διαβάζει θετικές κρίσεις και ειδήσεις για εκείνη. Ακόμη κι από αυτούς που της γύρισαν την πλάτη. Την έδιωξαν απο δουλειές και σήμερα το παίζουν Μαρίες Τερέζες.

Δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο πώς νιώθεις;

Δεν είμαι διακοπές, είναι αληθινή θεραπεία εδώ. Πάντως οι συνθήκες είναι φοβερές, τέτοιες γιατραρες δεν έχω ξαναγνωρίσει. Όλα άψογα. Είμαι πολύ τυχερή. Πραγματικά.

Αναφέρθηκες σε Γιατρούς.Ποιος είναι ο θεράπων Ιατρός σου;

Ο Διευθυντής της κλινικής με έχει αναλάβει προσωπικά. Ο κ. Σωτήρης Αδαμίδης με την ομάδα του που αποτελείται απο εξαιρετικούς γιατρούς πολλών ειδικοτήτων.

Γνωρίζεις πόσο θα μείνεις;

Δεν ξέρω πόσο θα μείνω,δεν έχω καν ρωτήσει.

Πώς περνούν οι ώρες σου μέσα στο νοσοκομείο; Όταν ξυπνάς τι είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις;

Μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς εδώ επειδή έχει ΠΟΛΥ ησυχία. Στο δωμάτιο είμαι μόνη μου κι έχω όλες τις ανέσεις μου και πολύ περιποίηση απο γιατρούς και νοσηλεύτριες. νοσηλεύτριες. Κάνω κατευθείαν με το που ξυπνάω το πρωινό μου μπανάκι και ίσως μια σύντομη βόλτα. Κατόπιν έρχεται το πρωινό μου που είναι πλούσιο , θρεπτικό και πάντα με τρόφιμα της προτίμησης μου αφού το μενού της ημέρας το συζητάμε καθημερινά με τους επιστήμονες του Ιατρικού.

Επισκέψεις δέχεσαι;

Δέχομαι επισκέψεις κατά την δική μου βούληση και ασφαλώς μονό ΠΟΛΥ κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Γιάννης; Ο άντρας σου;

Ο Γιάννης είναι σχεδόν συνέχεια εδώ με μικρά διαλείμματα γιατί δεν μπορούμε και να παραμελήσουμε εντελώς τη εργασία του.

Ενημερώνεσαι για όσα συμβαίνουν γύρω απο την ιστορία σου;

Τηλεόραση παρακολουθώ ελάχιστα. Μονό την εκπομπή της Τατιάνας και ειδήσεις Προτιμώ να διαβάζω τα βιβλία μου και φυσικά να επικοινωνώ μεσώ των social media με τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον.

Μίλα μου γι αυτό;

Δέχομαι καθημερινά εκατοντάδες-χωρίς υπερβολή-μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που με συγκινούν αφάνταστα. Τηλεθεατές έρχονται μέχρι εδώ και μου αφήνουν γλυκά και γλαστρακια. Μου στέλνουν δώρα απ όλη την Ελλάδα. Λουλούδια, γλαστρακια, domuts, κέικ, ότι μπορείς να φανταστείς. Κρατάω όλες τις καρτούλες τους,τις παίρνει ο Γιάννης στο σπίτι και δεν θα τις πετάξω ποτέ.
Και κάπου εκεί μου ζητάει να σταματήσουμε και το σέβομαι. «Θέλω ν΄αράξω να ξεκουραστώ» μου λέει και κλείνει μια κουβέντα που με έκανε σοφότερο. Η ζωή δεν έχει αξία χωρίς να παλέψεις. Και η Νανά το κάνει. [Nassos blog]