20121015

Σαν χθες 8 χρόνια από το θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου-Δείτε την κόρη του Ζένια

Στις 14 Οκτωβρίου 2004 «έφυγε» από τη ζωή ο Βλάσσης Μπονάτσος.

Οκτώ ολόκληρα χρόνια πέρασαν από το θάνατο του «αιώνιου έφηβου» Βλάσση κι όμως η παρουσία του είναι ακόμα και σήμερα αισθητή σε όλους. Και κυρίως στην οικογένειά του... 


Η 16χρονη σήμερα κόρη του, Ζένια, η οποία όσο μεγαλώνει του μοιάζει πολύ, ήταν η μεγάλη αδυναμία του γνωστού ηθοποιού, τραγουδιστή και παρουσιαστή.


Ο γιος ενός δικαστικού και μιας καθηγήτριας πιάνου ήταν ένας αισιόδοξος και πολύ ανεξάρτητος άνθρωπος και καλλιτέχνες. Λάτρευε τις γυναίκες, για τις οποίες, μάλιστα, είχε τραγουδήσει. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη λάτρεψε, όμως, την πρωτότοκη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου, με την οποία παντρεύτηκε το 1996. Λίγους μήνες μετά το γάμο τους, μια άλλη γυναίκα έμελλε να κλέψει την καρδιά του Βλάσση, η κόρη του, που πήρε το όνομα Ζωή-Ελένη.


Η Ζένια του, λοιπόν, ήταν το επίκεντρο της ζωής του, που έμελλε να τελειώσει πρόωρα… Ο Βλάσσης «έφυγε» για πάντα τον Οκτώβριο του 2004, σε ηλικία μόλις 54 ετών. «Η κόρη του του έγραφε γράμματα και τα έβαζε στις γλάστρες. Μην ανησυχείς μαμά –μου έλεγε- ο μπαμπάς έχει πάει με τους αγγέλους και μη σου πω ότι είναι και αρχηγός των αγγέλων» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Μάρθα Κουτουμάνου. 


Η Ζένια Μπονάτσου είναι σήμερα ένα κορίτσι που βρίσκεται πλέον στην εφηβεία. Το entertv.gr ανέσυρε από το αρχείο του μία από τις σπάνιες φωτογραφίες της 16χρονης σήμερα Ζένιας. 
Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr είχε εντοπίσει την Ζένια, πέρυσι τον Δεκέμβριο, στην πρεμιέρα της παράστασης, όπου πρωταγωνιστούσε η γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη. Η νεαρή Ζένια είχε κάνει μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, στο πλευρό της μητέρας της και της αγαπημένης της θείας, Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου…