20120909

E. Mενεγάκη: Με λευκό φόρεμα και στεφάνι στα μαλλιά στην εκκλησία!

Mέλος της οικογένειας Παντζοπούλου είναι πλέον η Ελένη Μενεγάκη από το περασμένο Σάββατο.
Η παρουσιάστρια λίγο πριν το τέλος των θερινών της διακοπων, επέστρεψε στην Άνδρο καθώς ο άδελφος του Ματέο, Λευτέρης Πανταζόπουλος ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να βαφτίσει την κόρη του. 
/

/

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα βρέθηκε στη λιτή τελετή που έγινε στη Μονή Παπαχράντου, στη Χώρα της Άνδρου και μας παρουσιάζει το κλίμα. Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τις δύο της κόρες, Λάουρα και Βαλέρια, τον αδελφό της, Θοδωρή και τον Ματέο Παντζόπουλο. Με ένα αιθέριο ολόλευκο μακρύ φόρεμα και φορώντας στεφάνι στα μαλλιά εντυπωσίασε τους πάντες. 
/

/

Οι λαμπάδες, οι μπομπονιέρες, ο σταυρός από γνωστό οικό κοσμημάτικων και τα βαφτιστικά ρούχα που επέλεξε η παρουσιάστρια ήταν λευκά με γαλάζιες και ροζ λεπτομέρειες, όπως και τα στεφανάκια που φόρεσαν η παρουσιάστρια και οι κόρες της. 
/

Η νονά, Ελένη σε όλη τη διάρκεια του μυστήριου αγκάλιαζε και μιλούσε στοργικά στη μικρή, που της έδωσε το όνομα Μελίνα. Οι γόνεις της μικρής,ευχαρίστησαν τη διάσημη κουμπάρα τους, εμμέσως καλωσορίζοντας την αυτοί πρώτοι στην οικογένεια. Η παρουσιάστρια που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του συντρόφου της, όταν είδε τη μητέρα του αγαπημένου της, Λιλίκα, έσπευσε να τη χαιρετήσει και να την αγκαλιάσει, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο καλή σχέση διατηρούν οι δυο τους.

Λές σύντομα να δούμε την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στη Μονή, φορώντας και πάλι λευκό μακρύ φόρεμα;[tuned]